Αγώνας για το αύριο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αγώνας για το αύριο


Ισόπαλο με 31-31 τέλειωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Βύρωνα και τον Ολυμπιακό, για την πρεμιέρα του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΧΑ ( Α΄Ομιλος ).
Αυτό ήταν και το πρώτο ματς, για  τμήμα της νεοσύστατης ομάδας χαντμπολ της Δόξας Βύρωνα, που προήλθε από την απορρόφηση δια συγχωνεύσεως της ΑΕΚ Βύρωνα 2018 ( πρώην Αναγέννηση Βύρωνα ) και η ανδρική ομάδα της θα παίζει στην Β΄Εθνική ενώ η γυναικεία στην Α2 Εθνική.


Το greekhandball.com είναι κοντά, με την δική σας βοήθεια, σε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη στο χαντμπολ και στις αναφορές του σε αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, θα επιμένει σε απλή παράθεση στοιχείων και ονομάτων, με την πεποίθηση ότι ΟΛΑ τα παιδιά διακρίνονται, πέρα από χρόνο συμμετοχής και στατιστικά, γιατί αυτά γεμίζουν την δεξαμενή για την επόμενη ημέρα του αθλήματος, πέρα από πρόσωπα, σήματα και χρώματα.


΄΄ Το παν είναι να περάσουμε στα παιδιά μας, ότι ο αθλητισμός ενώνει και ότι δεν υπάρχουν αντιπαλότητες ΄΄ σχολίασαν εκπρόσωποι της Δόξας Βύρωνα που εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εμφάνιση ΄΄απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα΄΄.




Το greekhandball.com  είναι εδώ και για τις ομάδες του χαντμπολ στην περιφέρεια και θα είναι χαρά μας να προβάλλουμε υλικό από αγώνες τους, ειδικά της ανάπτυξης.
΄΄Εάν σωθούν τα παιδιά, υπάρχει μέλλον΄΄. Αυτό, μην το ξεχνάμε ποτέ.
Μπράβο σε ΟΛΑ τα παιδιά !






Τα πεντάλεπτα :  3-3, 5-7, 7-7, 13-10, 15-12, 18-13 ( ημίχρονο ) 21-15, 24-19, 26-23, 29-27, 30-28, 31-31.
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ  ( Ανδρικόπουλος ) : Παντελάκης, Γαλάνης, Υφαντής, Λουρίδας, Νανούρης, Μαυρομμάτης, Στεφανίδης 2, Παπαδημητρόπουλος 13, Συνοδινός 1,  Σταματόπουλος, Σινόπουλος, Λαζάρου, Βαφιώτης, Ζαχαριάδης 5, Πολυμενόπουλος 1, Χατζηαλεξανδρής 9.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ( Καρασαββίδης )  : Κιαρτζίδης, Κουκουλάς 12, Κωστόπουλος 5, Βαζαίος 1, Κεμπέσογλου 1, Κετιμές 1, Κιουλτσίδης, Μαρινάκης 2, Παπαδάκης 4, Παπαδόπουλος, Βαμκίδης 4, Βούκλαρης, Ι. Καραμπουρνιώτης, Κουτουλογένης, Σωτηρίου 1, Γκένας.  

No comments