Η ιδανική 7άδα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ιδανική 7άδα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος




Το greekhandball.com σας παρουσιάζει την καλύτερη επτάδα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier, όπως την επέλεξε η συντακτική ομάδα του ιστότοπου μας.
Κάθε φορά, λαμβάνουμε υπόψιν την προσωπική απόδοση, τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, την σημασία του αποτελέσματος και την συμβολή του παίκτη στη διαμόρφωση της τελικής έκβασης της συνάντησης.
Ειδικά, ωστόσο, για την θέση του τερματοφύλακα...δυσκολευθήκαμε πάρα πολύ.
Προτιμήσαμε τον Κριούτσκοφ του ΠΑΟΚ, αλλά, θα μπορούσε να είναι, κάλλιστα, στη θέση του ένας εκ των Μπάρμπα (Αερωπού), Σπίκιτς (Ολυμπιακού), Ραντούλοβιτς (Πυλαίας), καθώς, είχαν, επίσης, εξαιρετική απόδοση.
Ο Κριούτσκοφ μπήκε, εντέλει, στην καλύτερη επτάδα, καθώς, ήταν καθοριστική η συμβολή του στο σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ, με τις αποκρούσεις του, ειδικά στα τελευταία λεπτά.

Η καλύτερη 7άδα 

Τερματοφύλακας : Μπόρις Κριούτσκοφ (ΠΑΟΚ). Γεννήθηκε στις 18/2/1988. Στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, πρωταγωνίστησε στην, μεγάλη σε βαρύτητα, νίκη της ομάδας του απέναντι στον Διομήδη, στο Αργος. Πήρε την θέση του Λοϊζου, που είχε διαπρέψει στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ, ωστόσο, έδωσε πολύτιμες λύσεις στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αριστερό εξτρέμ : Αγγελος Τσίλης (Ολυμπιακός). Γεννήθηκε στις 6/11/1992. Αλάνθαστος απέναντι στον Δούκα. Σημείωσε 8 τέρματα και έδωσε στήριγμα στον Ολυμπιακό, σε σημεία όπου αμφισβητήθηκε η υπεροχή του και το προβάδισμα στο σκορ, απέναντι στους ανταγωνιστικούς γηπεδούχους.

Αριστερό ίντερ :  Χριστόδουλος Μυλωνάς (ΑΕΚ). Γεννήθηκε στις 13/5/1995. Ηταν σταθερός και παραγωγικός στο ματς της Ενωσης με τον Φαίακα Κέρκυρας. Πέτυχε 5 γκολ και συνολικά, είχε ολοκληρωμένη παρουσία σε ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού.

Πλαίϋ μαίηκερ :  Νίκος Κουκμίσης (Πυλαία). Γεννήθηκε στις 21/6/1999. Με 9 γκολ στο ενεργητικό του ( 4 με πέναλτυ ) απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας, οδήγησε την ομάδα του σε αξιοσημείωτη εκτός έδρας νίκη, με αποφασιστικότητα και έμπνευση.

Δεξί ίντερ : Τζόρτζε Γκολούμποβιτς (Διομήδης). Γεννήθηκε στις 20/5/1992. Η αντεπίθεση του Διομήδη στο δεύτερο ημίχρονο είχε ως ηγέτη τον Σέρβο παίκτη που έκανε ότι μπορούσε ώστε να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, με εύστοχες κινήσεις και τα γκολ τα οποία πέτυχε.

Δεξί εξτρέμ : Δημήτρης Τζηράς (Ολυμπιακός). Γεννήθηκε στις 5/4/1991. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Τζηράς είναι ο μόνος που βρίσκεται στην ιδανική επτάδα του πρωταθλήματος. Κόντρα στην παλιά ομάδα του, πραγματοποίησε άψογη εμφάνιση.

Πίβοτ : Στάθης Κεσίδης  (ΠΑΟΚ). Γεννήθηκε στις 7/2/1992. Εδωσε μάχες, ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του και με τα 6 τέρματα που σημείωσε, ήταν πολύτιμος για τον ΠΑΟΚ στην νίκη του στη Νέα Κίο, απέναντι στον πάντα ισχυρό και φιλόδοξο Διομήδη.

No comments