Μεσσήνης στο greekhandball.com: «Πλάνο για να ανέβουμε σκαλί σε 2-4 χρόνια» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεσσήνης στο greekhandball.com: «Πλάνο για να ανέβουμε σκαλί σε 2-4 χρόνια»



Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στο γυναικείο χάντμπολ, Παναγιώτης Μεσσήνης, παραδέχθηκε, κάνοντας δηλώσεις στο greekhandball.com, την ανωτερότητα της Ολλανδίας, τόνισε, ωστόσο, πως έμεινε ευχαριστημένος από ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Μεσσήνης επεσήμανε, ακόμα, ότι, σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία, θα πρέπει να σχεδιαστεί ένα πλάνο, για να ανέβει επίπεδο η Εθνική μας σε 2-4 χρόνια.
Ανέφερε: «Παίξαμε κόντρα σε μία υπερδύναμη του γυναικείου χάντμπολ. Είχαμε συμφωνήσει με τα κορίτσια, όπως και απέναντι στην Ισπανία, να αγωνιστούμε στα ίσα και να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε ό, τι και στην προπόνηση. Η Ολλανδία είναι, κατά την γνώμη μου, πολύ καλύτερη από την Ισπανία, τουλάχιστον στα παιχνίδια, που παίξαμε εμείς».
Και πρόσθεσε: «Είδα την ομάδα μου να παίζει πολύ οργανωμένα, στη σετ επίθεση, είχαμε πλάτος και κατευθύνσεις, ώστε να σουτάρει η Τσάκαλου. Οι δυνάμεις μας, όμως, δεν μας κράτησαν από το πρώτο κιόλας μέρος. Η Ολλανδία είναι τρεις-τέσσερις ταχύτητες πιο γρήγορη από εμάς».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατέληξε λέγοντας: «Οι παίκτριές μας έχουν κάνει δυο-τρεις εβδομάδες προετοιμασία, δεν έχουν παίξει ακόμα στο Πρωτάθλημα, ενώ οι αντίπαλες παίζουν Champions League. Εγώ είμαι μονάχα είκοσι ημέρες στην ομάδα. Πλέον, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και πώς θα βελτιωθούμε. Θα πρέπει, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, να καταρτίσουμε ένα πλάνο, ώστε σε 2-4 χρόνια να είμαστε σε θέση να ανέβουμε ένα σκαλί, ενδεχομένως να διεκδικήσουμε μια πρόκριση».

No comments