Γιορτή στην Εδεσσα, αλλά, με καμπανάκια... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιορτή στην Εδεσσα, αλλά, με καμπανάκια...




Ως γιορτή αντιμετωπίζουν στην Εδεσσα το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Αερωπού στη φετινή σεζόν, απέναντι στον Αρη Νικαίας και το κλειστό στην περιοχή Κιουπρί, στην πόλη των καταρρακτών, είναι βέβαιο ότι θα γεμίσει το Σάββατο στις 6 μ.μ. από 550 φιλάθλους, που δεν θα αφήσουν κάθισμα κενό και θα συμπαρασταθούν, όπως πάντα, με ενθουσιασμό αλλά και κοσμιότητα στην ομάδα τους.
Ωστόσο, ο 33χρονος προπονητής του Αερωπού, Γιάννης Πηλαλίδης, μιλώντας στο greekhandball.com χτύπησε καμπανάκια επαγρύπνησης, ζητώντας αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα : ΄΄ Είναι δεδομένο ότι είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και αυτό το γεγονός δημιουργεί σχετική επικινδυνότητα, καθώς, οι ομάδες ακόμα δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Ο Αρης Νικαίας θέλει σοβαρότητα στην αντιμετώπιση του, είναι αξιόμαχος αντίπαλος και δεν εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια. Θα πρέπει να διαχειρισθούμε τις απουσίες που είχαμε από τις προπονήσεις της εβδομάδας, με προβλήματα τραυματισμών και ασθενειών, αλλά, εάν είμαστε σοβαροί και σεβασθούμε την αξία του αντιπάλου μας, θεωρώ ότι θα βγούμε κερδισμένοι΄΄.
Ο Αερωπός δεν θα έχει τον 23χρονο γκολκήπερ Αθανασίου, ο οποίος είναι ανέτοιμος, μετά από τον τραυματισμό του ( διάστρεμμα )  ενώ από προπονήσεις υποχρεώθηκε να λείψει και ο 37χρονος Μπάρμπας, λόγω ασθενείας.
Στην 16άδα θα μπεί ο Ξενίδης, ο οποίος είναι μαθητής της Γ΄Λυκείου και θα κλείσει τα 17 στις  9 Οκτωβρίου.
Από την πλευρά του Αρη Νικαίας, ο Κώστας Βλάχος δήλωσε στο greekhandball.com : ΄΄Ο Αερωπός είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα, όπως αποδεικνύεται από την 3η θέση που πήρε πέρσι στην βαθμολογία. Εκανε ελάχιστες αλλαγές, γεγονός που προσδίδει ομοιογένεια. Εμείς, θέλουμε να ξεχάσουμε την πολύ κακή εμφάνιση της πρεμιέρας, με την βοήθεια των επιστροφών Λαδάκη και Μελετάκου ΄΄.


No comments