Η νέα φανέλα του Διομήδη, με ιδέα από το παρελθόν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η νέα φανέλα του Διομήδη, με ιδέα από το παρελθόν








Στον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Διομήδης θα παρουσιασθεί στη Νέα Κίο, με τη νέα φανέλα του για την σεζόν 2019-2020. 
Με ρετρό διάθεση, σε πιο μοντέρνα έκδοση, μιας και οι κάθετες ρίγες υπήρχαν και παλιότερα στην εμφάνιση των ΄΄Λύκων΄΄ του Αργους, κατά το διάστημα  1994-1998.
Αυτή η επιλογή του Διομήδη, δείχνει απόλυτο σεβασμό στο ( δύσκολο ) παρελθόν, καθώς από το 1994 έως το 1998, αγωνιζόταν σε Δ΄, Γ΄ και Β΄Εθνική, βάζοντας τις βάσεις για την, μετέπειτα, ανοδική πορεία του που τον έφερε έως την κορυφή της Ευρώπης.
Ανάμεσα στους, τότε, παίκτες του Διομήδη, τα τωρινά διοικητικά στελέχη του Τάκης Ρέντας και Νίκος Βλαχοσπύρος ενώ εκείνη η περίοδος δεν θα ξεχασθεί ποτέ για όσους αγαπούν την ομάδα με τα πράσινα και έρχονται από παλιά, καθώς, χάθηκε σε τροχαίο ο Βαγγέλης Δέμοιρος, ένα σπάνιο ταλέντο του χαντμπολ και του Διομήδη.


Στη φωτο, ο Διομήδης της σεζόν 1997-98.
Σημειώνουμε ότι το greekhandball.com ενθαρρύνει κάθε προωθητική ενέργεια των ομάδων.
Αλλωστε, σε ένα άθλημα δίχως, ουσιαστικά, έσοδα, η καινοτομία και οι ενέργειες με τις οποίες οι χορηγοί θα αισθάνονται ευχαρίστηση για την σύνδεση τους με μία ομάδα και ένα σπορ, δίνουν ζωή στις, οργανωμένες, προσπάθειες.
Οποιος υπηρετεί ομαδικό, ερασιτεχνικό στα έσοδα και επαγγελματικό στις υποχρεώσεις, άθλημα, το καταλαβαίνει αυτό, με τρόπο σαφή.

No comments