"Ο κόσμος μας κρίνει αποτελέσματα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Ο κόσμος μας κρίνει αποτελέσματα"


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αλέξης Παπαβασίλης, περιμένει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Handball Premier, με αντίπαλο την ΑΕΚ, όχι μόνο με αισιοδοξία αλλά και με αποφασιστικότητα και παράλληλα, ζητά την συμπαράσταση των φίλων της ομάδας του στο ντέρμπι των Δικέφαλων Αετών.
Φρόντισε, ωστόσο, να επιχειρήσει την συναισθηματική αποφόρτιση των παικτών του, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον στο σύνολο της περιόδου και αποφεύγοντας να εστιάσει μόνο στο ματς με την ΑΕΚ.
Μάλιστα, ο κ. Παπαβασίλης, ο οποίος είχε στην περσινή σεζόν την τεχνική ευθύνη της παιδικής ομάδας του ΠΑΟΚ, επεσήμανε με δηλώσεις του στον ιστότοπο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ : ΄΄Η προετοιμασία σε γενικές γραμμές πήγε καλά, αν εξαιρέσουμε τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα μας Μανώλη Ιωαννίδη. Αυτό που μας απασχολεί, είναι η συνολική παρουσία μας στο πρωτάθλημα. Απέναντι στην ΑΕΚ θέλουμε να βγάλουμε  ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, αντάξιο του ονόματος του ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας πάθος, αποφασιστικότητα και ενέργεια. Τώρα, έχω στη διάθεση όλους τους παίκτες μου, πλην του Ιωαννίδη και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Φυσικά, στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην έδρα μας, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας αφού έχει αποδείξει πως μπορεί να κρίνει αποτελέσματα ΄΄.

No comments