Εκπρόσωποι των ομάδων μετά την κλήρωση Νέων και Εφήβων ΕΣΧΑ: «Τα πρωταθλήματα να διεξαχθούν ομαλά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκπρόσωποι των ομάδων μετά την κλήρωση Νέων και Εφήβων ΕΣΧΑ: «Τα πρωταθλήματα να διεξαχθούν ομαλά»


Λίγο μετά το τέλος της κλήρωσης των πρωταθλημάτων Νέων και Εφήβων ΕΣΧΑ που πραγματοποιήθηκαν χθες στις 14:00 στα γραφεία της Ένωσης, οι εκπρόσωποι των επτά σωματείων που παρευρέθηκαν, εξέφρασαν την κοινή πεποίθησή τους για την ομαλή διεξαγωγή των δύο πρωταθλημάτων. Να σημειωθεί ότι η φετινή χρονιά είναι η πρώτη στην οποία θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Νέων ΕΣΧΑ. Οι αναμετρήσεις των διοργανώσεων θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και οι ώρες έναρξης  αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων Δούκα (Αλεξίου), ΑΕΚ (Βασιλακάκης), ΟΣΦΠ (Καλογερά), Βριλησσίων (Σπύρου), Δόξα Βύρωνος (Κρανιώτης), Ηλυσιακού (Κουφουδάκης) και Άρη Νίκαιας ( Αναστασίου) ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι ο σκοπός είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί και άλλα απρόοπτα ώστε όλα να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους.

Συμφωνήθηκε επίσης ότι παρόλο που υπάρχει πίεση στο χρονοδιάγραμμα, λόγω και των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, με την συνεργασία όλων των πλευρών, όλα θα κυλήσουν ομαλά.

No comments