Αρβανίτης : "Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε, χάρη στην ποιοτική ανωτερότητα του" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρβανίτης : "Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε, χάρη στην ποιοτική ανωτερότητα του"


Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών χαντμπολ, Γιάννης Αρβανίτης, μίλησε στο greekhandball.com για την επιτυχία του Ολυμπιακού, που εξασφάλισε την παρουσία του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup, καθώς, οι Πειραιώτες σημείωσαν δεύτερη νίκη απέναντι στην Μπόρατς, αυτή την φορά στην Μπάνια Λούκα, με σκορ 30-25.
Καθοριστική, κατά την άποψη του ομοσπονδιακού τεχνικού, για την επικράτηση του Ολυμπιακού στη Βοσνία, ήταν η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας των 2 ομάδων, όπως και η πληθώρα εναλλακτικών λύσεων των ερυθρόλευκων:

"Ο Ολυμπιακός αξίζει συγχαρητήρια για την πρόκριση του, με δεύτερη μάλιστα νίκη απέναντι στην Μπόρατς, μια σημαντική εκτός έδρας επιτυχία. Η ποιότητα του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, έδωσε το δικαίωμα στον προπονητή του Γιώργο Ζαραβίνα, να προστατέψει τους παίκτες του, καθώς, η ομάδα του έχει μεγάλο βάθος και αρκετές επιλογές. Εμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα των Ελλήνων παικτών, που είδα ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση για τα παιχνίδια που έχουμε με την Εθνική ομάδα, τον Οκτώβριο".  

Αναφερόμενος στην εικόνα που σχημάτισε για τους "ερυθρόλευκους" , αξιολογώντας την εμφάνιση τους, ο κ. Αρβανίτης, επεσήμανε :


"Συνολικά, ήταν αρκετά καλός ο Ολυμπιακός, με ιδιαίτερη προσφορά από τους εξτρέμ του, Τζηρά και Τσίλη ενώ όλη η ομάδα είχε κατάλληλη αμυντική λειτουργία, που χαλάρωσε βέβαια στο δεύτερο μέρος, ακολουθώντας ωστόσο την γενικότερη εικόνα του αγώνα. Το γεγονός ότι είχαν την δυνατότητα να αγωνισθούν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, είναι χαρακτηριστικό όσο και ενδεικτικό".

No comments