Πανηγυρική πρόκριση του Ολυμπιακού στον επόμενο γύρο του EHF - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πανηγυρική πρόκριση του Ολυμπιακού στον επόμενο γύρο του EHF






Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε ξανά, αυτή τη φορά στη Βοσνία, της Μπόρατς με 25-30 (12-12 το ημίχρονο). Οι Ερυθρόλευκοι, που θα αντιμετωπίσουν στην συνέχεια την ρουμανική Τιμισοάρα, είχαν νικήσει στο πρώτο παιχνίδι, στον Πειραιά, με 30-21. Χάρη σε μία επιβλητική εμφάνιση στην αποψινή ρεβάνς όχι μόνο διαφύλαξαν το προβάδισμά τους, αλλά επιστρέφουν κιόλας στην Ελλάδα πανηγυρικά.
Ο Ολυμπιακός, που ήταν εμφανώς ανώτερος των αντιπάλων του, δεν άφησε περιθώρια στην Μπόρατς και σε κανένα διάστημα του αγώνα δεν της επέτρεψε να ξεφύγει στο σκορ, έχοντας έτσι τον καθολικό έλεγχο της αναμέτρησης.
Πρώτος σκόρερ του ματς αναδείχθηκε ο Τζηράς (12 τέρματα), ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, ενώ με 8 γκολ ακολούθησε ο Τσίλης.
Το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Τιμισοάρα είναι προγραμματισμένο για τις 5-6/10, εκτός έδρας και ο επαναληπτικός για τις 12-13/10, εντός.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, υπογράμμισε στο olympiacossfp.gr: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πήραμε μια ακόμα νίκη απέναντι σ' έναν δυνατό αντίπαλο και φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι πάρα πολύ καλό για εμάς που δώσαμε δύο δυνατά παιχνίδια σε αυτή την περίοδο. Ταξιδέψαμε στη Βοσνία για τη νίκη και ήταν μια σημαντική επικράτηση μέσα σε μια δύσκολη έδρα».
Ο Δημήτρης Τζηράς σχολίασε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν μείναμε στη διαφορά του πρώτου αγώνα. Θέλαμε τη νίκη. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

ΜΠΟΡΑΤΣ: Τσέλιτς 2, Ντάκιτς 3, Τζούρτζεβιτς 1, Ντραγκίσεβιτς 2, Γκράοβατς 2, Κνέζεβιτς, Λιούμπισιτς, Λούκιτς 1, Νζένιτς, Ρατζένοβιτς 7, Σούμποτιτς, Πέριτς 3, Ντάνισιτς 4, Τοντόροβιτς, Μίλοβατς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Γιώργος Ζαραβίνας): Αραπακόπουλος, Μπογκούνοβιτς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης 1, Καρβάτσκι, Λιάπης 3, Μάλλιος 3, Μιχαηλίδης, Μούγιτς 1, Σανίκης, Σπίκιτς, Τινκίρ 1, Λέμος 1, Τσιλιμπάρης, Τσίλης 8, Τζηράς 12

No comments