Μια νίκη και μια ήττα για τη Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μια νίκη και μια ήττα για τη Δράμα



Συνέχισε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986
πραγματοποιώντας τα Σαββατοκύριακο δύο πολύ ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια. Με ΠΑΟΚ το Σάββατο στην Νεάπολη και με την ΠΥΛΑΙΑ την Κυριακή.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η Δραμινή ομάδα ηττήθηκε 34-28(16-13) αφού παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο μόνο στο επιθετικό κομμάτι και από το 7 ́ λεπτό είδε τον Τουνγκελίδη να αποχωρεί τραυματισμένος ο οποίος δεν αγωνίστηκε και με την Πυλαία, ενώ χρειάζεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις 3-4 ημέρες για πλήρη αποθεραπεία.

Την Κυριακή με την Πυλαία η ομάδα εμφανίστηκε με περισσότερο διάθεση για άμυνα και έφτασε σε νίκη με σκορ 26-35 (13-18). Οι προπονητές και των τριών ομάδων χρησιμοποίησαν ισόποσα όλους τους παίκτες τους, ενώ στο γήπεδο παρουσιάστηκαν διάφορα σχήματα από όλους. Στην Θεσσαλονίκη για υπηρεσιακούς λόγους δεν συμμετείχαν οι Κοβογλανίδης Θωμίδης ενώ την Κυριακή για τον ίδιο λόγω απουσίαζε και ο Τσιτσίγκος.



Αναμένονται δύο ακόμη φιλικά το Σαββατοκύριακο 7-8/9 στην Δράμα ενώ η Δραμινή ομάδα θα συμμετάσχει στις 13-15/9 στο τουρνουά του Φοίβου στην Θεσσαλονίκη όπου θα συμμετάσχουν 8 ομάδες.

No comments