«Να βάλουμε Εθνική σε τροχιά EURO» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Να βάλουμε Εθνική σε τροχιά EURO»





Δηλώσεις Μενέλαου Δανήλου για τα προκριματικά με Ισραήλ, Λουξεμβούργο και Φινλανδία

Στη Βέροια βρίσκεται η Εθνική Γυναικών, η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα προκριματικά του ΕURO 2020, τα οποία θα διεξαχθούν στο «Φιλίππειο» το προσεχές τριήμερο (31/5-2/6) με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, του Κ.Α.Π.Α. και θα συμμετέχουν επίσης Ισραήλ, Λουξεμβούργο και Φινλανδία.
Η πρώτη ομάδα προκρίνεται στην επόμενη φάση, τα κυρίως προκριματικά και θα συμμετέχει στον 1ο όμιλο με Ολλανδία, Ισπανία και Αυστρία.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Μενέλαος Δανήλος δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Τα τελευταία χρόνια η Εθνική έχει δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Σκοπός μας είναι πια να κερδίζουμε αγώνες, δεν μας αρκεί αν είμαστε απλώς ανταγωνιστικοί. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να βάλουμε εθνική πάλι σε τροχιά EURO. Θα είναι δύσκολα τα ματς, όλες οι ομάδες θα παλέψουμε για την μία θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση. Όλες οι ομάδες θα παλέψουμε για την μία θέση που οδηγεί στην πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς που των Βαφειάδου και Στουγιαννίδου, οι οποίες θα μας λείψουν. Με διάθεση και πίστη θα διεκδικήσουμε την νίκη σε κάθε ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι αγώνες θα διεξαχθούν στην… Μητρόπολη του χάντμπολ τη Βέροια. Θέλουμε ο κόσμος να είναι ο 8ος παίκτης μας στην προσπάθεια μας να πάρουμε την πρόκριση».

Προκριματικά EURO 2020- Φιλίππειο Βέροιας

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019
16:00 Λουξεμβούργο- Φινλανδία
18:30 Ελλάδα- Ισραήλ

Σάββατο 1η Ιουνίου 2019
16:00 Λουξεμβούργο- Ισραήλ
18:00 Ελλάδα- Φινλανδία (ΕΡΤ3)

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019
15:00 Ισραήλ- Φινλανδία
17:30 Ελλάδα- Λουξεμβούργο

No comments