Εβδομάδα ανάπτυξης για τον Ζαφειράκη στη Νάουσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εβδομάδα ανάπτυξης για τον Ζαφειράκη στη Νάουσα



Εβδομάδα γεμάτη χάντμπολ για την πόλη της Νάουσας.. Το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειρακη σε έντονη κινητικότητα την εβδομάδα που μας πέρασε για την εξεύρεση νέον ταλέντων όπου θα στελεχώσουν τα μικρά τμήματα του συλλόγου διοργάνωσε 2 τουρνουά.

Την Πέμπτη 16 Μαΐου ο Ζαφειράκης σε συνεργασία με το γραφείο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης διοργάνωσε τουρνουά χάντμπολ για τα παιδιά της 6ης δημοτικού. Το τριήμερο Πέμπτη- Παρασκευή - Σάββατο την σκυτάλη πήραν τα πιο μικρά παιδιά της 5ης και 4ης δημοτικού όπου συμμετείχαν πάνω από 100 παιδιά της πόλης μας στο πετυχημένο φεστιβαλικό τουρνουά χάντμπολ που διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά το τμήμα του Ζαφειρακη.

Σε ένα γιορτινό κλήμα τα παιδιά έπαιξαν διασκέδασαν αλλά κυρίως έδειξαν να ευχαριστιούνται όλη αυτήν την διοργάνωση όπου την τελευταία μέρα δόθηκαν και τα αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν όλες αυτές τις μέρες ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Για ακόμη μια χρονιά ο στόχος του τουρνουά επετεύχθη καθώς όλες αυτές τις μέρες οι προπονητές των τμημάτων διέκριναν αρκετά ταλέντα μέσα σε όλα τα παιδιά όπου θα στελεχώσουν τις ακαδημίες του συλλόγου μας για το μέλλον της ομάδας της πόλης μας.

Επίσης την Κυριακή 26 Μαΐου ο Ζαφειράκης διοργανώνει το 1ο Street Handball που γίνεται στην πόλη της Νάουσας στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου για τα παιδιά της 3ης και 2ας δημοτικού από τις 10:00 έως τις 13:00. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν είτε με έτοιμες ομάδες που θα έχουν κάνει είτε θα μπουν σε κάποιες ομάδες που θα γίνουν εκείνη την ημέρα αν κάποιο παιδί θέλει να συμμετέχει χωρίς να εχει κάποια ομάδα. Οι δηλώσεις των ομάδων θα γίνουν λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά.

Το τμήμα του χάντμπολ του Ζαφειρακη θέλει να ευχαριστήσει τους γυμναστές των σχολείων για όλη την συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους για την άψογη προετοιμασία και ενημέρωση των παιδιών, τους ομοσπονδιακούς προπονητές Χατζηπαρασιδη Τάσο και Δεληχρηστο Χρήστο για την σημαντική τους βοήθεια και τέλος όλους τους αθλητές του τμήματος του χάντμπολ όπου όλες αυτές τις μέρες του τουρνουά ήταν εκεί για να βοηθούν με τις διαιτησίες των παιχνιδιών αλλά και στο κοουτσάρισμα των ομάδων κάτι που ήταν πολύ όμορφο να βλέπεις να μπαίνουν σε αυτούς τους ρόλους παρόλο το μικρό της ηλικίας τους.

Όλη αυτή η δραστηριοποίηση δείχνει για ακόμη μια φορά την σοβαρότητα της δουλειάς που γίνεται από την προπονητική ομάδα του χάντμπολ του Ζαφειρακη για το καλύτερο δυνατό του συλλόγου της πόλης. Οι προπονήσεις των τμημάτων συνεχίζονται ακόμα μέχρι το τέλος του Ιουνίου και αν κάποιο παιδί ενδιαφέρεται να δοκιμάσει τις δυνατότητες του σε αυτό το δυναμικό άθλημα μπορεί να επισκεφτεί οποιαδήποτε μέρα το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας μετά τις 15:00 για μια ενημέρωση αλλά και μια πρώτη επαφή.

No comments