Με μια αλλαγή για τη νίκη στην Τουρκία η Εθνική Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με μια αλλαγή για τη νίκη στην Τουρκία η Εθνική Ανδρών

 

Καθοδόν για το Εσκισεχίρ βρίσκεται η Εθνική ανδρών που έφτασε πριν από λίγο στην Κωνσταντινούπολη, όπου την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 17:00 (ΕΡΤ3) θα αντιμετωπίσει την Τουρκία για την 4η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου του EURO 2020.

Οι 16 αθλητές που επιλέχθηκαν για τον αγώνα με την Τουρκία έχουν μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα της Κοζάνης, αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Παναγιώτης Νικολαϊδης στη θέση του Νίκου Πασσιά. Αναλυτικά η αποστολή που ταξίδεψε : Τσιλιμπάρης, Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Κρητικός, Κανδύλας (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Αραμπατζής (ΠΑΟΚ Βεργίνα TV), Κεδέρης (ΑΣΕ Δούκα), Μάλλιος (Μπάτμαν- Τουρκία), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο).

Στην αποστολή μετέχουν επίσης, ως αρχηγός, το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Βασίλης Κρανιώτης, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, Δημήτρης Καφφάτος, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, η συντονίστρια του γραφείου Εθνικών ομάδων Κατερίνα Γεωργούτσου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

No comments