Προσοτσάνη για το μπαράζ κορασίδων: "Απαιτούμε σεβασμό" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προσοτσάνη για το μπαράζ κορασίδων: "Απαιτούμε σεβασμό"



Καυστική ανανκοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Προσοτσάνης για το προγραμματισμένο, την Δευτέρα 8 Απριλίου στην Αξιούπολη Κιλκίς, παιχνίδι μπαράζ, για την πρόκριση στο F6 κορασίδων με αντίπαλο το Πανόραμα. Τελικά το παιχνίδι δεν πραγματοποιήθηκε, αφού η ΑΕΠ Πανόραμα έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την κατάταξη που έλαβε στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΧΘ, γεγονός που συνετέλεσε στην χωρίς λόγο ταλαιπωρία της ομάδας από την Δράμα.

Αναλυτικά:

"Κύριοι της ομοσπονδίας-επιτροπής ανάπτυξης, απαιτούμε σεβασμό
Απαιτούμε σεβασμό προς το ίδιο το άθλημα.
Απαιτούμε σεβασμό προς τον Σύλλογο μας.
Απαιτούμε σεβασμό προς τα παιδιά – αθλητές.
Απαιτούμε σεβασμό προς τους γονείς.

Τα γεγονότα της Δευτέρας 8 Απριλίου μας έδειξαν ότι κάποιοι δεν σέβονται κανέναν. Την Πέμπτη 4 Απριλίου ενημερωθήκαμε με επίσημο έγγραφο για τον ορισμό των αγώνων πρόκρισης στην τελική φάση κορασίδων και παίδων , για την Δευτέρα 8 Απριλίου, ο αγώνας των παίδων με αντίπαλο τον Φοίβο Συκεών ορίστηκε στις 7 το απόγευμα και των κορασίδων με το Πανόραμα στις 9 το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αξιούπολης Κιλκίς.

Αγώνες μαθητών και μαθητριών καθημερινή, με τα παιδιά να χάνουν τα μαθήματα τους σε σχολείο και φροντιστήριο, διανύοντας μάλιστα 400 χιλιόμετρα (200+200), με την επιστροφή στα σπίτια τους ξημερώματα Τρίτης.
Το προσπεράσαμε χωρίς κουβέντες για το καλό του αθλήματος.

Έρχεται η ημέρα των αγώνων και αρχίζει το θέατρο του παραλόγου. Η προπονήτρια της αντίπαλης ομάδας των κορασίδων ενημερώνει τον προπονητή μας ότι δεν θα κατέβουν στον αγώνα, λόγω δικαστικής διαμάχης με την Ένωση της Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνούμε με την ομοσπονδία και υπάλληλος της μας ενημερώνει ότι ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η αντίπαλη ομάδα και από την στιγμή που έχει οριστεί επίσημα ο αγώνας, οφείλουμε να δώσουμε παρόν, όλη η ομάδα, στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Λίγο πριν φτάσουμε στον προορισμό μας, τηλεφωνικά μας ενημερώνουν ότι ο αγώνας των κορασίδων δεν θα πραγματοποιηθεί.

Κύριοι απλά τα κάνατε ΜΠΑΧΑΛΟ, γνωρίζατε για την προσφυγή του Πανοράματος, μας υποχρεώσατε να διανύσουμε τόσα χιλιόμετρα, να πληρώσουμε την μετακίνηση μας, για έναν αγώνα ο οποίος δεν έπρεπε να γίνει. Για έναν αγώνα που τον ακυρώσατε τηλεφωνικά λίγο πριν ξεκινήσει, δίνοντας ΡΗΤΗ εντολή στους διαιτητές του αγώνα να μην συμπληρώσουν το φύλλο αγώνα.

Περιμέναμε να περάσουν λίγες ημέρες, ήταν και ο αγώνας της Εθνικής μας, αλλά ΔΕΝ κάνατε τον κόπο να ζητήσετε μία συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν αθλητές και συνοδοί.

Αλλά ποιος ασχολείται με τα ηλικιακά, υπάρχουν για να υπάρχουν, ποιος ασχολείται με τους «χωριάτες» (έτσι μας αποκάλεσε, πριν λίγες ημέρες, παράγοντας άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης).
Έτσι δεν είναι;"

No comments