Στην εκπνοή ο Φοίβος το βαθμό με Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην εκπνοή ο Φοίβος το βαθμό με Διομήδη



Πολύτιμο βαθμό για την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία πήρε στις Συκιές ο Φοίβος που αναδείχθηκε ισόπαλος 22-22 με τον Διομήδη, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική της Handball Premier. Ο Φοίβος που ανέβηκε στους 4 βαθμούς μαζί με τη ΧΑΝΘ εξακολουθεί να βρίσκεται στη 12η θέση, ενω ο Διομήδης στους 14 όσους κι ο Αερωπός και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες ήταν αγκαλιά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του, με τον Διομήδη να παίρνει κεφάλι στα τελευταία δυο λεπτά του πρώτου μισού, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μπροστά στο σκορ με 9-11.

Στην επανάληψη ο Διομήδης παρέμενε μπροστά στο σκορ έχοντας ισχνό προβάδισμα 1-2 τερμάτων μέχρι το 44' όπου ο πρωτοεμφανιζόμενος Ζέλιτς έκανε το 15-15 και στη συνέχεια με τέρμα του Μέτση, πέρασε μπροστά στο σκορ με 16-15. Από εκείνο το σημείο οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 56' με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στο 20-20.

Ο Διομήδης κατάφερε με δυο τέρματα των Ρουσσόπουλου και Χερουβείμ κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκοτ με 20-22 στο 58:44 και φάνηκε ότι θα έφευγε με τους δυο βαθμούς της νίκης, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με τον Ζέλιτς στο 58:55 έκαναν το 21-22 και ακολούθησαν δυο λάθη από τους παίχτες του Διομήδη, με το πρώτο να μην καταφέρνει να μετουσιώσει σε γκολ ο Δέσπος, όμως στο δεύτερο ο Μπόσκος έκλεψε τη μπάλα και κέρδισε την κόκκινη από τον Τσατσά, με τους διαιτητές να υποδεικνύουν το πέναλτι στο 59:55, με τον Μέτση να αναλαμβάνει την εκτέλεση, πραγματοποιώντας το τελικό 22-22 με ενα συναρπαστικό φινάλε.

ΦΟΙΒΟΣ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ 22-22
ΦΟΙΒΟΣ (Τσολάκος): Δεληζάνος 1, Μέτσης 6, Τσιντίδης 1, Μανωλούδης 4, Παπαγεωργίου, Γιαγκούλας, Μήγγας 1, Σιγγιρίδης, Μαρκατάτος, Γρηγοριάδης, Αθανασιάδης, Δέσπος 3, Πατραμάνης, Μπόσκος 1, Πάτσιας, Ζέλιτς 5.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρουλας): Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας 4, Γιαννόπουλος 6, Παπαντωνόπουλος, Χαραλαμπίδης, Ρουσσόπουλος 1, Τότος, Χαντέλης 3, Χερουβείμ 6, Ζλατάνος, Αναγνωστόπουλος, Τσάτσας 2, Δάσκαλος, Αργυρού.
Διαιτητές: Κατσίκης – Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 3-4 Πέναλτι: 2/2 - 1/1
Κόκκινη: Τσάτσας 59:55 επίκινδυνο παιχνίδι  (δεν κρατήθηκε δελτίο)


No comments