Γιορτή του μίνι χάντμπολ τα "Κεκρωπάκια 2019" (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιορτή του μίνι χάντμπολ τα "Κεκρωπάκια 2019" (φωτό)



Μια ακόμα μεγάλη γιορτή του handball έζησαν την Κυριακή στο Κορωπί, αθλητές, αθλήτριες, και όσοι παρευρέθηκαν στο Τουρνουά "Κεκρωπάκια 2019".

Το Τουρνούα διεξήχθη από τον Α.Σ. Κορωπίου "Γ.Σ. Παπασιδέρης" στο Κλειστό Γυμναστήριο "Παπασιδέρης" στο Κορωπί, υπό την αιγίδα του Δήμου Κρωπίας και της ΕΣΧΑ και πρωταγωνιστές ήταν αθλητές και αθλήτριες της ηλικιακής κατηγορίας Μίνι.

Συμμετείχαν ο ΕΣΝ Βριλησσίων με δύο ομάδες, ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας με δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου με δύο ομάδες, ο Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, ο ΓΑΣ Καματερού, ο ΑΣ Αθηναϊκός και ο Σύλλογος Θρακομακεδόνων. 


Η τελική κατάταξη βρήκε την Α’ ομάδα του Κορωπίου στην 1η θέση, τα Βριλήσσια Α΄ στη 2η θέση και το Κορωπί Β’ στην 3η θέση. Μικρή σημασία έχει όμως αφού η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν αθλητές, εθελοντές,έφοροι, μέλη του Δ.Σ. και γονείς μετέτρεψαν το Τουρνουά σε μια γιορτή του Αθλητισμού.

Η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει στην ανακοίνωση της:

"Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους και να συγχαρούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες για την συμμετοχή τους. Ευχόμαστε να σας έχουμε μαζί μας και του χρόνου!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Κορωπίου κ. Κιούση και τον Πρόεδρο της ΕΣΧΑ Κ. Σταυρακάκη που έθεσαν υπό την αιγίδα τους τη διοργάνωση. Να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές της Ανδρικής ομάδας που βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγώνων όπως επίσης και τους εθελοντές γονείς- μέλη του Συλλόγου μας, που φρόντισαν να μην λείψει τίποτα από τους φιλοξενούμενους.

Πρωτίστως όμως να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον Προπονητή του Α.Σ. Παπασιδέρη, εμπνευστή και καθοδηγητή αυτού του Τουρνουά κύριο Ζέλικο Φάμπατς. Καλή συνέχεια και Καλή Επιτυχία στην ομάδα, κόουτς!"

No comments