Τα συλλυπητήρια για τον χαμό του Θανάση Καρακεχαγιά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα συλλυπητήρια για τον χαμό του Θανάση Καρακεχαγιά



Ανακοινώσεις συλλυπητηρίων για τον χαμό του Θανάση Καρακεχαγιά, εξέδωσαν ο ΑΣΕ Δουκα και η Νέα Ιωνία, ο ΣΥΠΧΕ και η ΚΕΔ/ΟΧΕ

"Ο πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας και το τμήμα Χάντμπολ του Συλλόγου μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του ομοσπονδιακού τεχνικού, Θανάση Καρακεχαγιά.
Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς να απαλύνουν τον πόνο όταν ένας άνθρωπος, φεύγει τόσο αναπάντεχα από τη ζωή. Η αιφνίδια απώλεια του γέμισε με θλίψη την χαντμπολική οικογένεια ενώ ο αθλητικός κόσμος, αλλά και όλοι όσοι τον γνώριζαν προσωπικά, είναι σοκαρισμένοι από τον χαμό του.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του."

"Στο άκουσμα αυτής της απίστευτης.τραγικης είδησης του ξαφνικού θανάτου του Θανάση η πρώτη σκέψη όλων ήταν να είναι μια ψεύτικη είδηση  Η επιβεβαίωση μας πάγωσε, μας γέμισε μοναξιά.
Έφυγες τόσο νωρίς Θανάση. Έδωσες πολλά στο άθλημα μας ,αλλά είχες τόσα πολλά να δώσεις στα παιδιά σου και στον εαυτό σου.
Καλό παράδεισο αγαπημένε μας Θανάση 
Ο πρόεδρος, το ΔΣ , οι προπονητές και οι αθλητές του ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ"

"Ο ΣΥ.Π.Χ.Ε. αποχαιρετά ένα φίλο…
Ο Σύνδεσμος, αλλά και όλο το ελληνικό χάντμπολ θρηνεί το θάνατό του, από ανακοπή καρδιάς και
εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους δύο γιούς του Αντώνη και Δημήτρη 17 και 12 ετών, αθλητές του χάντμπολ."

"Ο Πρόεδρος Σωτήρης Μίγκας και τα μέλη της ΚΕΔ/ΟΧΕ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του ομοσπονδιακού προπονητή Θανάση Καρακεχαγιά, ενός σπουδαίου ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στο χάντμπολ. 

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του."

No comments