Βγαίνουν τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βγαίνουν τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών


Βγαίνουν αυτό το διήμερο τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ανδρών με τέσσερις αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι δύο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

AEK- ΑΣΕ Δούκα
Αύριο στις 18:00 στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Δούκα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ανδρών σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι με τον κερδισμένο να βρίσκει αντιμέτωπο σε διπλούς αγώνες τον νικητή από το ζευγάρι Ιωνικός ΝΦ- Διομήδης Άργους.
H AEK προέρχεται από πολύ κακή εμφάνιση και ήττα 23-17 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Η Ένωση που προβλημάτισε με την εικόνα της πρέπει να βρει τις λύσεις, αφού είναι φανερό ότι σε ένα παιχνίδι νοκ- άουτ δεν υπάρχει γυρισμός και ειδικότερα μετά την κλήρωση θεωρητικά πάντα είναι φαβορί να φτάσει έως τον τελικό, αφού μόνο εκεί θα βρει μπροστά της Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ.
Από την άλλη ο Δούκας προέρχεται από την νίκη κόντρα στον Αερωπό στο Δαϊς σε ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» έχει καλή παράδοση στην έδρα της ΑΕΚ με τρεις νίκες και μόλις μία ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια!
Δηλώσεις
Ιούλιος Αργυρού (πλέι μέικερ ΑΕΚ): «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την κακή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ γιατί το παιχνίδι αύριο είναι ακόμα πιο σημαντικό, αφού είναι νοκ άουτ και κρίνεται ένας τίτλος. Πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις να ανακάμψουμε και να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Δούκας είναι καλή ομάδα με ταλαντούχους παίκτες και θέλει προσοχή, αλλά πιστεύω ότι εμείς θα μπούμε δυνατά από την αρχή και με ενέργεια και στο τέλος θα είμαστε οι νικητές».
Μάριος Μωραΐτης (περιφερειακός Δούκα): «Αντιμετωπίζουμε μία ανταγωνιστική και έμπειρη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να αποφύγουμε τα πολλά λάθη γιατί αυτά θα μας στοιχίσουν. Με επιθετική άμυνα και καθαρό μυαλό μπορούμε πιστεύω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV
Η Πυλαία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης (18:00) στη Μίκρα, στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στο στρατόπεδο της Πυλαίας επικρατεί ικανοποίηση για την πρόσφατη εμφατική νίκη επί του Φοίβου, που ανέβασε τους νεοφώτιστους στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, στον αυριανό αγώνα, δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Πάνο Γούσιου, καθώς εκτός μάχης τέθηκαν οι Ανανιάδης και Ορφανουδάκης, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αποστολίδης και Μάτοβιτς που ταλαιπωρούνται τις τελευταίες ημέρες από ίωση.
O ΠΑΟΚ μπαίνει στον προημιτελικό με κεκτημένη ταχύτητα από τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, που εκτός από σημαντικό βαθμολογικό όφελος έδωσε και ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος στο κλειστό της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ευρεία νίκη με με 37-18.
Δηλώσεις
Πάνος Γούσιος (προπονητής ΑΕΣΧ Πυλαίας): «Εξ ορισμού θα είχαμε δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ και γίνεται πιο δύσκολο λόγω των απουσιών. Πάντως, εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε από τον αγώνα»
Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ. Τέτοιοι αγώνες πάντα έχουν έναν βαθμό επικινδυνότητας και χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση για την πρόκριση».
Ιωνικός ΝΦ - Διομήδης Αργούς
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το βράδυ της Τετάρτης στις 20:00, σε έναν αγώνα νοκ άουτ για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο πρωτοπόρος της Α2, Ιωνικός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την ομάδα του Άργους που βρίσκεται στην 5η θέση της Handball Premier με πέντε νίκες και τρεις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.
Χρήστος Δημήτρουλας (προπονητής Διομήδης): «Είναι ένα περίεργο παιχνίδι γιατί είναι ένας αγώνας νοκ άουτ. Παίζουμε σε ένα ιστορικό γήπεδο με μια ιστορική ομάδα, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

No comments