Φιλικός αγώνας Βετεράνων Δράμας-Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλικός αγώνας Βετεράνων Δράμας-Βέροιας

 

Το προηγούμενο Σάββατο, με την ευκαιρία του αγώνα της Δράμα 86 με αντίπαλο τον Φίλιππο, ο σύλλογος βετεράνων αθλητών της Δράμας, φιλοξένησε τους αντίστοιχους της Βέροιας σε φιλικό αγώνα, μπροστά σε αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες και χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ομοσπονδιακού προπονητή Θανάση Καρακεχαγιά, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, βυθίζοντας σε βαθύ πένθος την οικογένεια του αθλήματος.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, που έληξε ισόπαλος με σκορ 22-22, οι βετεράνοι και των δύο ομάδων παρακολούθησαν από κοινού στις κερκίδες του γηπέδου τον αγώνα της μεταξύ της Δράμας 1986 και του Φίλιππου Βέροιας, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Δράμας.

Μετά το τέλος του αγώνα της Handball Premier, οι δυο ομάδες ξεναγήθηκαν στην Ονειρούπολη, όπου επισκέφθηκαν «Το Πάρκο του HANDBALL» και δοκίμασαν το ζεστό κρασί που προσφέρεται σε σπιτάκι εντός του χώρου της Ονειρούπολης.

Ο Σύλλογος Βετεράνων της Δράμας, ευχαριστεί θερμά, τους Βετεράνους της Βέροιας, το Δήμο Δράμας, καθώς και τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες και χειροκρότησε τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

 

No comments