"Nα αποδείξουμε πως χτίζουμε μια ομάδα δυνατή να παίρνει αποτελέσματα και εκτός έδρας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Nα αποδείξουμε πως χτίζουμε μια ομάδα δυνατή να παίρνει αποτελέσματα και εκτός έδρας"


Μετά την μεγάλη νίκη επί του Φιλίππου Βεροίας, εναν ακόμα κρίσιμο αγώνα δίνει η Δράμα 86, όπου αύριο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη Νίκαιας. Η ομάδα της Δράμας στοχεύει σε μια ακόμη νίκη που θα τους οδηγήσει ψηλότερα και ασφαλέστερα στην βαθμολογία.

Στην ομάδα της Δράμας γνωρίζουν ότι θα παίξουν σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα που έχει κερδίσει και τον Διομήδη, όμως πιστεύουν ότι είναι μια καλή ευκαιρία για παίκτες προπονητές να αποδείξουν ότι μπορούν να φέρουν βαθμούς και από εκτός έδρας παιχνίδια.

Από την αποστολή θα απουσιάσουν ο ανέτοιμος Ιακωβίδης λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολος είναι και ο Κοβογλανίδης ο οποίος υποβάλλεται σε εντατικές φυσικοθεραπείες στον ώμο.

Ο διεθνής αριστερόχειρας της ομάδας Νίκος Καφαντάρης δήλωσε για τον αγώνα: "Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στο οποίο πέρα από τους δυο βαθμούς, έχουμε να αποδείξουμε πως χτίζουμε μια ομάδα συμπαγή και δυνατή να παίρνει αποτελέσματα και σε παιχνίδια εκτός έδρας. Μια δύσκολη έδρα ένα ματς ειδικών καταστάσεων θα το χαρακτήριζα πιστεύω πως θα κριθεί στο θέλω και στον χαρακτήρα των δυο ομάδων! Γίνονται πράγματα στην Δράμα και χτίζεται μια ομάδα με μέταλλο , μένει μόνο να το αποδείξουμε στο γήπεδο."

No comments