Νίκησε τη Σερβία η Εθνική Εφήβων (Κ18) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκησε τη Σερβία η Εθνική Εφήβων (Κ18)


Νίκη της Εθνικής Εφήβων στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας

Μετά την ήττα στον χθεσινό αγώνα με 34-28, η Εθνική Εφήβων παρουσίασε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και με πάθος νίκησε 27-26 την Σερβία σε φιλικό παιχνίδι στη Βέροια, μπροστά σε 300 θεατές.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής εφήβων, Γιώργος Χαλκίδης είπε: «Είναι σημαντικό ότι αυτές τις μέρες δώσαμε δύο πολύ δυνατά φιλικά απέναντι σε μία ομάδα που συμπεριλαμβάνεται στην κορυφαία δεκάδα της Ευρώπης. Είχα την ευκαιρία ουσιαστικά να γνωρίσω την ομάδα και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Στο πρώτο φιλικό κάναμε κάποια λάθη, σήμερα παρουσιάσαμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Είναι σημαντικό για την ομάδα να παίρνει τέτοιες νίκες, απέναντι σε ομάδες που έχουν ειδικό βάρος στο άθλημα. Από εδώ και πέρα θα γίνονται ημερήσια καμπ για τα κλιμάκια βορρά και νότου, έχουμε μπροστά μας ως διοργάνωση το Danaon Cup και θα επιδιώξουμε να έχουμε κι άλλα δυνατά φιλικά το καλοκαίρι. Όσο περισσότερο χρόνο θα έχουμε με την ομάδα τόσο καλύτερα θα είναι. Το κυριότερο, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, είναι η υγεία των παιδιών, καθώς 1-2 απουσίες λόγω τραυματισμών αλλάζουν και την εικόνα της ομάδας. Εμείς δυστυχώς αυτή την περίοδο έχουμε δύο τραυματισμούς με χιαστούς, του Μπαλτατζή και του Δεληχρήστου και επ΄ευκαιρία θέλω να ευχηθώ περαστικά στα δύο παιδιά και γρήγορα να είναι κοντά μας. Εύχομαι να μην έχουμε άλλες ατυχίες. Όταν η ομάδα είναι κομπλέ, είναι μια πολύ καλή ομάδα».
Ελλάδα- Σερβία 27-26 (15-15 ημχ.)
Ελλάδα (Χαλκίδης): Παπαντωνόπουλος, Γεωργαλής, Καλαμάτας, Βλάχος, Τρούλος, Κουκουτσίδης, Ρουσόπουλος 1, Τζίμπουλας, Παπαβασίλης 7, Μαρκατάτος, Μήγγας 4, Τσιγαρίδας 5, Ελευθεριάδης 1, Χουρσουντιάν 3, Αθανασιάδης, Μπόσκος 6, Τσάκαλος.
Σερβία (Ραντοσάβλιεβιτς): Σεράν, Τούφεκτζιτς, Τσαούσεβιτς, Νίκολιτς 5, Κούκιτς 1, Μίσιτς 4, Ράντοβιτς 9, Μρβοβιτς, Ντζίροβιτς 1, Ζάρκοβιτς 2, Τσίροβιτς, Μιλίσεβιτς, Στεφάνοβιτς 3, Αντζέλκοβιτς 1, Κολαντίνοβιτς.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος – Νικολαΐδης. Δίλεπτα: 2-3. Πέναλτι: 5/8 – 0/1.

No comments