Πλήθος παιδιών στο Street Handball του Διομήδη (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πλήθος παιδιών στο Street Handball του Διομήδη (φωτό)Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή μικρών μαθητών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος το τουρνουά Street Handball, που διοργάνωσε ο Διομήδης Άργους με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος.

Μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων έφτιαξαν τις ομάδες τους και διασκέδασαν παίζοντας πολύ χάντμπολ, αλλά και με παράπλευρες συναφείς αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Συντονιστής ήταν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΠ/ΟΧΕ Κώστας Κότσιρας, ο οποίος με τον μοναδικό του τρόπο ξεσήκωσε τα παιδιά και τους γονείς τους!

Στην εκδήλωση βρέθηκε η ανδρική ομάδα του Διομήδη, αλλά και η ανδρική ομάδα της Εθνικής Ελλάδος, η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται για προετοιμασία στην Νέα Κίο. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους, αλλά και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παίκτες - ινδάλματα του χάντμπολ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο του Διομήδη και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να έχουν τον αθλητισμό ως μέρος της καθημερινότητάς τους, ενώ ευχήθηκε στους μαθητές να καταφέρουν μια μέρα να φτάσουν και αυτοί να κληθούν στην Εθνική ομάδα.

Θερμές ευχαριστίες προς τον Διομήδη και τον Αντιπεριφερειάρχη εξέφρασαν και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ανδρών Γιάννης Αρβανίτης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Χαλκίδης, τονίζοντας την τεράστια δουλειά που κάνει ο σύλλογος του Άργους στις ακαδημίες του, αλλά και στην προβολή του αθλήματος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Photo Credits: Siaxamis Photography

No comments