Ημερίδα επιμόρφωσης των προπονητών της ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ημερίδα επιμόρφωσης των προπονητών της ΟΧΕΠραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Ορθοπαιδικού Κέντρου Έρευνας και Εκπαίδευσης «Π.Ν. Σουκάκος», στο ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ» η Ημερίδα Ομοσπονδιακών και Προπονητών Ανάπτυξης ΟΧΕ, με θέμα: «Ολιστική ανάπτυξη των επίλεκτων αθλητών χειροσφαίρισης», την οποία διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, η Α’ Ορθοπεδική Κλινική, του ΕΚΠΑ και η Μονάδα Αθλιατρικής, μαζί με το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence.

Πρόγραμμα το οποίο υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Βασικός ομιλητής ήταν ο Στρατηγικός Σύμβουλος της ΟΧΕ, υπεύθυνος ανάπτυξης της Γαλλικής Ομοσπονδίας και λέκτορας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ Guy Petitgirard.

Παράλληλα διεξήχθησαν ανθρωπομετρικές και φυσιολογικές μετρήσεις σε επίλεκτες αθλήτριες χειροσφαίρισης ηλικίας 13-14 ετών, ενώ στους γονείς των αθλητών έγινε παρουσίαση του προγράμματος «Sports Excellence» και ακολούθησε παραγωγική συζήτηση μαζί τους προκειμένου να καταγράφουν εκ νέου οι ανάγκες των παιδιών και των γονέων.

No comments