Αναχώρησε για Ισλανδία η Εθνική Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναχώρησε για Ισλανδία η Εθνική Ανδρών



Με προορισμό το Ρέυκιαβικ -με ενδιάμεσο σταθμό την Φρανκφούρτη- αναχωρησε στις 08:15 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, ώστε την Τετάρτη 24/10 στις 22:45 να αντιμετωπίσει την Ισλανδία στην πρεμιέρα των προκριματικών του ΕURO 2020.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Λοίζο, Λιάπη, Κρητικό, αλλά και τον Καραμπουρνιώτη, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλο του στην τελευταία προπόνηση και θα κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΠΓΔΜ.

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής, ενώ μετέχουν επίσης σε αυτή οι προπονητές Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, Δημήτρης Καφφάτος και οι αθλητές: Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος, Τσίλης, Τζηράς, Κανδύλας, (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Παπαδιονυσίου, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Δομπρής (ΑΕΚ), Αραμπατζής (ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV), Γουργούμης (Bianco Monte Δράμα 1986), Μάλλιος (Μπατμάν- Τουρκία), Πασσιάς (Σβερίν-Γερμανία), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ- Γερμανία), Ιωάννου (Γκρενόμπλ- Γαλλία).

«Να παίξουμε στο μάξιμουμ και έξυπνα»
Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ Στάθης Ζαμπούνης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Η προετοιμασία κυλάει καλά η ομάδα δουλεύει σε υψηλές εντάσεις. Νιώθουμε ότι βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Όλοι γνωρίζουν ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε Ισλανδία και ΠΓΔΜ, ειδικότερα στην πρεμιέρα του ομίλου στην έδρα της Ισλανδίας.
Θέλουμε να παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, να μην κάνουμε εύκολα λάθη και να παίξουμε έξυπνα.

Οι αντίπαλοι μας έχουν παίκτες ικανότατους τόσο στο περιφερειακό σουτ, όσο και στο ένας εναντίον ενός. Πρέπει να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για να κάνουμε δύσκολο το έργο τους».

No comments