Μύλος με το Διομήδης-Φοίβος. Κανόνικα οι διαιτητές στο γήπεδο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μύλος με το Διομήδης-Φοίβος. Κανόνικα οι διαιτητές στο γήπεδο



Φαίνεται ότι τα πράγματα με την αναμέτρηση του Διομήδη με τον Φοίβο περιπλέκονται. Το παιχνίδι το οποίο ήταν προγραμματισμένο για χθες 29 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, αφού όπως έγραψαν οι διαιτητές στο ΦΑ «Ο αγώνας δεν διεξήχθη λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου (διακοπές ρεύματος, βρεγμένος αγωνιστικός χώρος, λόγω διαρροής της στέγης) και σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 7 του κανονισμού αγώνων, κλείσαμε το φύλλο αγώνα. Ενημερώσαμε τα σωματεία ότι σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο ο αγώνας θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα (30/9/2018) την ίδια ώρα (18:00) στο ίδιο γήπεδο και με τις ίδιες συνθέσεις»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η επιλογή του Φοίβου  να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, η αποστολή του οποίου είχε μεταβεί στο Άργος αυθημερόν, αποφασίστηκε αυτοβούλως, χωρίς η μόνη αρμόδια ΔΕΠ, να έχει πάρει απόφαση για την οριστική αναβολή του αγώνα, δίνοντας παράλληλα την σχετική έγκριση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να επιστρεψει στη βάση της.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο πρόεδρος της ΔΕΠ κος Καρανάσος ειδοποίησε τον παρατηρητή του αγώνα κο Νικολίτσα να ενημερώσει τους διαιτητές και τις ομάδες να παραταχθούν κανονικά στο κλειστό της Νέας Κίου απόψε στις 18:00. Αν δεν αλλάξει τίποτα στη συνέχεια, εφόσον δεν βρίσκεται παρούσα η αποστολή του Φοίβου, το φύλλο αγώνα θα κλείσει με 10-0 για τον Διομήδη, γεγονός που θα επιφέρει μηδενισμό και -1 βαθμό για τον Φοίβο, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων.


No comments