Μεγάλες νίκες για Μάλλιο και Ανδρέου. Τι έκαναν οι Έλληνες στο εξωτερικό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλες νίκες για Μάλλιο και Ανδρέου. Τι έκαναν οι Έλληνες στο εξωτερικό




Πολωνία Superliga
Για την 5η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας στην Πολωνία, η Πιοτρκοβάνιν του Ορφέα Ανδρέου, επικράτησε εκτός έδρας της Άρκα Γκντύνια με 33-37, με τον Έλληνα δεξιό εξτρέμ να σκοράρει 4 τέρματα. Η Πιοτρκοβάνιν ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

Ρουμανία Liga Zimbrilor
Για την 4η αγωνιστική της Liga Zimbrilor η Σουτσεάβα ηττήθηκε εκτός έδρας με 29-27 από την Μπουζάου, με τον Έλληνα δεξιό ίντερ να μην σκοράρει. Η Σουτσεάβα βρίσκεται 12η θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό.

Γαλλία Proligue
Για την 3η αγωνιστική της Proligue στη Γαλλία, η Γκρενόμπλ του Γρηγόρη Ιωάννου, ηττήθηκε με 28-27 από τη Σελεστάτ. Ο Έλληνας δεξιός εξτρέμ ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 8 τέρματα (3/3 πέναλτι). Η Γκρενόμπλ εξακολουθεί να βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

Τουρκία SuperLig
Για την 2η αγωνιστική στο Τουρκικό πρωτάθλημα, η Μπάτμαν του Χάρη Μάλλιου, ζευγάρωσε τις νίκες της, επικρατώντας εκτός έδρας της Αντάλυα με 29-35, με τον Έλληνα περιφερειακό να σκοράρει 7 φορές και να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Λουξεμβούργο National Division Herren
Για τη 3η αγωνιστική η Ες των Βασιλάκη (5 τέρματα) και Μπουκοβίνα, επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Ντίρκιχ με 30-24.

Εύκολη νίκη για την Κέρχενγκ του Κώστα Γιαννόπουλου, που επικράτησε με 21-47 της Σιφλανζ, με τον Έλληνα δεξιό εξτρέμ να σκοράρει 4 φορές.

Βέλγιο-Ολλανδία Bene League
Για την 3η αγωνιστική της Bene League η Τόνγκερεν του Λευτέρη Σεϊρεκίδη, πέτυχε μια ακόμα νίκη, επικρατώντας 20-21 στην Ολλανδία επί των Λάιονς, με τον Έλληνα περιφερειακό να πετυχαίνει 1 τέρμα.

Ιταλία Α1
Για την 4η αγωνιστική της Α1 Ιταλίας, η Γκαέτα του Μούγιτς ηρθε ισόπαλη 26-26 εκτός έδρας με τη Μπόζεν, με τον Έλληνα περιφερειακό να πετυχαίνει 4 τέρματα. Η Γκαέτα που ισοφαρίστηκε με γκολ σε νεκρό χρόνο, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

Γερμανία 3 Liga
Για τον Βόρειο όμιλο σε αγώνες για την έκτη αγωνιστική η Σβερίν του Ευαγγελίδη που πέτυχε 1 τερμα και του Πασσια που σκόραρε δύο φορές, πέτυχε εκτός έδρας νίκη επί της Οράνιεμπέργκερ νίκη με 31-33. Το Ανόβερο- Μπουρνβέντελ επικράτησε με 25-26 της Φλένσμποργκ, με τον Μιχαηλίδη να σκοράρει 4 τέρματα. Η Σβερίν βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς (5 αγώνες), ενώ το Ανόβερο- Μπουρνβέντελ στην 9η με 5 βαθμούς αρκετά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο Νότιο όμιλο η Ντάσενμπεργκ του Θοδωρή Μεγαλοοικομόμου ηττήθηκε εκτός έδρας με 27-18 από την Φιρστενφελντμπρουκ, με τον Έλληνα πίβοτ να σημειώνει 2 τέρματα. Μετά από 6 αγώνες η Ντάσενμπεργκ βρίσκεται στην 7η θέση με 7 βαθμούς.

Στο Δυτικό όμιλο, για την 6η αγωνιστική, η Νορθάιμερ του Θέμη Ηλιόπουλου, αναδείχθηκε εκτός έδρας ισόπαλη 31-31 με την Αλτζούρντεν με τον Έλληνα δεξί ίντερ να μην σκοράρει. Η Νορθάιμερ βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Photo Credits KB SPORTFOTO

No comments