Και φέτος στα Χανιά για προετοιμασία η Ringsted από τη Δανία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και φέτος στα Χανιά για προετοιμασία η Ringsted από τη ΔανίαΤην Κρήτη επέλεξε και φέτος για την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα TMS Ringsted από την Δανία, η οποία βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες στην πόλη των Χανίων όπου θα παραμείνει εως τις 20 Αυγούστου, αποδεχόμενη την πρόσκληση της ομάδας του Ωρίωνα Χανίων και του Ευτύχη Χλωράκη που διατηρεί προσωπική φιλία με τον Δανό προπονητή κ. Christian Dalmose. Η επίλογή των Χανίων από την ομάδα της Δανίας για μέρος της προετοιμασίας της, αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αφού η TMS Ringsted θα αγώνιστεί φέτος στην 888 Liga,, την κορυφαία κατηγορία της Δανίας, με το πρώτο παιχνίδι να πραγματοποιείται την 1η Σεπτέμβρη, με αντίπαλο την Άαρχους..

Εκτός από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις οι άνθρωποι του Ωρίωνα φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των Δανών, οι οποίοι έχουν για μια ακόμα φορά ενθουσιαστεί με τις συνθήκες που υπάρχουν στο νησί και ιδιαίτερα στην πόλη των Χανίων.

Ο Ωρίωνας Χανίων, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών συμμετοχής σε αγώνες και πρωταθλήματα, επιδιώκει να βρει κι άλλους τρόπους ανάπτυξης και προβολής του Χάντμπωλ στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης και τα μέλη της ομάδας είναι υπερήφανα για την έως τώρα προσπάθεια.

No comments