Τελευταία νέα

«Ενισχυμένοι αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο»Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ρόστερ της με την προσθήκη του Μάρος Μπάλαζ και πλέον είναι έτοιμη για να δουλέψει συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον στόχο της. Από το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας έχει φανεί πως όλοι οι παίκτες αντιμετωπίζουν με απόλυτο επαγγελματισμό τις προπονήσεις και ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο προπονητής, Νίκος Γραμματικός. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σλοβάκου ο οποίος ήταν και το τελευταίο κομμάτι του …παζλ που περίμενε. Ο Γραμματικός παραδέχτηκε πως η ομάδα παρουσιάζεται ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι, ξεκαθάρισε πως στόχος είναι το νταμπλ ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να το δείξουν αυτό και με την δουλειά τους μέσα στο γήπεδο.

Αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε :”Σίγουρα έχουμε βελτιώσει το ρόστερ μας σε σχέση με πέρυσι. Ήρθαν κάποιοι παίκτες έμπειροι αλλά και νεαροί και θα πρέπει να ξεδιπλώσουμε στο γήπεδο τις δυνατότητες μας. Πήραμε παίκτες που τα αγωνιστικά τους στοιχεία ταιριάζουν και στο παιχνίδι μας και στην εικόνα που θέλουμε να έχει η ομάδα στο γήπεδο”. Σε ερώτηση για τοα χαρακτηριστικά του Μάρος Μπάλαζ ο οποίος εντάχθηκε πριν λίγες ημέρες στην ομάδα ο Γραμματικός σχολίασε πως είναι ένας κινητικός παίκτης, που θα δώσει στην ομάδα την ταχύτητα που θέλει για να παίξει πιο γρήγορο χάντμπολ: «Είναι ένας έμπειρος παίκτης, είναι κινητικός. Πιστεύω έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να δέσει με την ομάδα και μαζί με τον Αλέξη Αλβανό θα μας βοηθήσουν πολύ στην συγκεκριμένη θέση”.

Στη συνέχεια σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις και από τα υπόλοιπα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Θέλαμε παίκτες όπως είπα που να ταιριάζουν με την φιλοσοφία μας. Αλλά όλο αυτό θα πρέπει να το βγάλουν και μέσα στο γήπεδο. Προφανώς και χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Ένα χρονικό διάστημα για να δέσουν με την ομάδα αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα τους μέχρι τώρα”

Σε δυνατό τουρνουά στη Σερβία η ΑΕΚ
Η «Ένωση” θα ταξιδέψει στη Βόρεια Σερβία στις 22 Αυγούστου και θα παραμείνει εκεί έως και τις 28, δίνοντας δυνατά παιχνίδια στο τουρνουά αλλά και μεμονωμένους αγώνες. Με αυτό τον τρόπο θα αξιοποιήσει στο έπακρο την παραμονή της, έχοντας την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι σε  σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Συγκεκριμένα ηΈνωση θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Κάνιτσα, που γίνεται με τη συμμετοχή των Νέξε (Κροατία), Παρτιζάν (Σερβία), CSM Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Πιβοβάρνα Λάσκο (Σλοβενία) Έσμπεργκ (Δανία) και Γκορένια (Σλοβενία). Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 26 Αυγούστου και η ΑΕΚ, συμμετέχει ως έβδομη ομάδα. Τις υπόλοιπες δύο ημέρες η ομάδα θα δώσει και μεμονωμένους φιλικούς αγώνες. Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι με την Κίκιντα, που βρίσκεται κοντά στην Κάνιτσα και φέτος ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία της Σερβίας. «Το 2018 διοργανώνουμε για όγδοο χρόνο το παραδοσιακό τουρνουά χάντμπολ των ανδρών μας στη Κάνιτσα. Περιμένουμε όλους τους λάτρεις του χάντμπολ από την Πέμπτη έως την Κυριακή στο κλειστό γήπεδο” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των διοργανωτών.

No comments