«Γίνεται μία νέα αρχή στο Φοίβο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Γίνεται μία νέα αρχή στο Φοίβο»



Το πρωί της Δευτέρας (6/8) ξεκινά η προετοιμασία του Φοίβου Συκεών για τη νέα Handball Premier και ο Στράτος Χατζηβακαλέλης δηλώνει αισιόδοξος για όσα κρύβει η σεζόν 2018-19.

Το πρώτο ραντεβού για το νέο προπονητή Αντώνη Τσολάκο, τους νεοαποκτηθέντες αθλητές και εκείνους που εδώ και χρόνια αποτελούν τον κορμό της ομάδας, δόθηκε στο στάδιο της Νεάπολης, όπου θα γίνονται τις επόμενες ημέρες οι προπονήσεις της αντοχής.

Για τον Στράτο Χατζηβακαλέλη η καινούρια σεζόν «κρύβει πολλαπλά κίνητρα, τόσο για την ομάδα όσο και για κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. Γίνεται μία νέα αρχή στο Φοίβο, προκειμένου η ομάδα να ανέβει ένα σκαλοπάτι αρχής γενομένης στη νέα χρονιά και σταδιακά ο σύλλογος να φτάσει στο μάξιμουμ της δυναμικής του. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά γνωρίζουμε παράλληλα ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο για να ανταμειφθούμε στο τέλος. Προσωπικά, μετά την περσινή σεζόν όπου ξεπέρασα πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού που με ταλαιπωρούσε, θέλω να είμαι στους πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να το πετύχω», δήλωσε ο 24χρονος διεθνής πίβοτ, που αποτελεί γέννημα – θρέμμα του Φοίβου, ενώ μετράει 111 συμμετοχές και 148 γκολ στη μεγάλη κατηγορία.


No comments