Συνάντηση της ηγεσίας της ΟΧΕ με τον Υφυπουργό αθλητισμού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνάντηση της ηγεσίας της ΟΧΕ με τον Υφυπουργό αθλητισμού



Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Γκαντής και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης συναντήθηκαν σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη από την επομένη της κατάκτησης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball και πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα.

Η ατζέντα περιελάμβανε τα προνόμια των αθλητριών και προπονητριών της Εθνικής Beach Handball που απορρέουν από το χρυσό μετάλλιο που κατακτήθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, το καλεντάρι του Beach Handball για το 2019, αλλά και το θέμα των πιστοποιημένων γηπέδων, ώστε να καλλιεργηθεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω το άθλημα.

Συζητήθηκαν επίσης τα τηλεοπτικά και εκφράστηκε η πρόθεση της πολιτείας να συνεχίσει το χάντμπολ την συνεργασία του με την Δημόσια Τηλεόραση με καλύτερους όρους για το άθλημα.

Αναφορικά με το γνωστό γηπεδικό πρόβλημα στην Αττική έως το τέλος του μήνα θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία παραχώρησης εγκατάστασης για το χάντμπολ στην Αττική.

Λεπτομέρειες για όλα τα παραπάνω θα ανακοινωθούν και αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες και συνεννοήσεις με τους αρμόδιους φορείς.

No comments