Επιστροφή στον Δούκα για Αιβαλιώτη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή στον Δούκα για Αιβαλιώτη



Μετά από δύο χρόνια απουσίας επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Ο λόγος για τον Σωτήρη Αιβαλιώτη (1.87μ, 1994) που γίνεται και πάλι κάτοικος Αμαρουσίου.

Ο 24χρονος περιφερειακός μετά από ένα μικρό διάλλειμα στο Άργος αποφάσισε να επιστρέψει στον ΑΣΕΔ και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Handball Premier. Ο Σωτήρης Αιβαλιώτης τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Διομήδη Άργους και τον συνόδευσαν πολύ καλές αγωνιστικές παρουσίες και αυτός ήταν και ο λόγος που ο Κωστής Μπούνας τον επέλεξε για το ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν.

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: “ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΕΥΚΟΛΑ”

Ο Σωτήρης Αϊβαλιώτης θα ενισχύσει την περιφέρεια του Δούκα και έρχεται σε μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις μιας και με τους περισσότερους παίκτες έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά τη συμφωνία του, ο 24χρονος περιφερειακός επεσήμανε: “Αρχικά, θα ηθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Διομήδη για όλα όσα μου προσέφερε. Πέρασα δυο συναρπαστικά χρονια στο Αργος γνωρίζοντας ανθρώπους απο τους οποίους εξέλαβα μονο θετικά συναισθήματα. Τωρα, επιστρέφω στον ΑΣΕΔ μετα απο δυο χρονια. Ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την μεταγραφή αυτη καθώς γνωρίζω την νοοτροπία του συλλόγου και πιστεύω θα ενσωματωθώ ευκολα και στην φιλοσοφία του προπονητή. Η ομάδα του ΑΣΕΔ πρωταγωνιστεί καθε χρόνο και αυτο εχουμε σκοπό να κάνουμε και φετος. Εύχομαι να εχουμε μια καλη σεζόν μακριά απο τραυματισμούς”.

Ο ΑΣΕΔ καλωσορίζει τον Σωτήρη Αϊβαλιώτη και πάλι στην «οικογένεια» του και του εύχεται νίκες και επιτυχίες.

No comments