«Πρώτη» της ΑΕΚ με νεα πρόσωπα (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Πρώτη» της ΑΕΚ με νεα πρόσωπα (vid)



Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της στο ΟΑΚΑ, όμως το μυαλό όλων ήταν στην τραγωδία που χτύπησε την Ελλάδα.

Παλιοί και νέοι παίκτες έσμιξαν με το τεχνικό επιτελείο στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» και ξεκίνησαν τη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Εκεί, το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος πριν την έναρξη της προπόνησης θέλησε να πει κάποια λόγια στους παίκτες της Ένωσης. Συγκεκριμένα, ο κος Αλεξίου τους ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα χρονιά.

Ο Ενωσίτης τεχνικός εκτός των Αλβανού και Παπαδιονυσίου, είχε στην διάθεσή του τους δυο ξένους, Λαουρίνας Παλεβίτσιους και Λαρς Γιάκομπσεν, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα από την Τρίτη, ενω νέο πρόσωπο ήταν ο 18χρονος πίβοτ Γιάννης Μπεκιάρης ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ποσειδώνα και ο 19 χρονος πίβοτ Χρήστος Μπαλάσκας. Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο άτυχος της περασμένης σεζόν, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαϊδης, που παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του. διακιολογημένει απόντες ήταν οι Γιώργος Μαντζόπουλος και ο Ορφέας Τσάκαλος που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές Κ20 και Κ18 αντίστοιχα.


«Νιώθω σαν να γυρνάω σπίτι μου. Μια χαρά που πρέπει να συνδυαστεί και με επιτυχίες. Θα δώσω και τα 200% του εαυτού μου για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα με έμπειρους και ελπιδοφόρους παίκτες και πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν», τόνισε ο Αλέξης Αλβανός και αναφερόμενος στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής πρόσθεσε ότι «είμαστε βαθύτατα στενοχωρημένοι όλοι. Το συζητούσαμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Την συμπαράσταση μας και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Από την πλευρά του ο Στάθης Ζαμπούνης υπογράμμισε ότι «Εύχομαι να μην υπάρχουν άλλα θύματα. Να σταθούμε όλοι δίπλα και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες. Στην ομάδα είχαμε καιρό να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχθούμε. Η ομάδα έχει ενισχυθεί αρκετά και είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Πάντα όταν ξεκινάει μια χρονιά έχεις στόχο να πάρεις το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όταν φτάνεις τόσο κοντά όσο εμείς πέρυσι, αυτό σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι θα τα δίνουμε όλα για την ομάδα για να κερδίσουμε».

Ο Ιούλιος Αργυρου σχολίασε ότι «Είναι πολύ λυπηρό δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που έγινε με τις φωτιές. Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Μακάρι να βρουν τις ψυχικές δυνάμεις για να συνεχίσουν…. Στην ΑΕΚ να έχουμε καλή αρχή. Καλές επιτυχίες. Πάνω από όλα υγεία, χωρίς τραυματισμούς. Πάμε για το νταμπλ. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Σημαντικό είναι ότι έχει μείνει ο βασικός κορμός και προστέθηκαν νέοι ποιοτικοί παίκτες. Να έχουμε μια καλή πορεία».

Πηγή: enwsi.gr


No comments