«Ήταν φοβερό. Συγχαρητήρια στα παιδιά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ήταν φοβερό. Συγχαρητήρια στα παιδιά»




Την ανωτερότητα της Ποτάισα Τούρντα παραδέχθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ Νίκος Γραμματικός, ο οποίος στάθηκε στους τελικούς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό λέγοντας πως θα μπορούσαν να είχαν πάει λίγο πιο πίσω.

Αρχικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τούρντα, δίκαια κατέκτησε το τρόπαιο. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί έχουν υπερβάλλει εαυτό φέτος. Τους πιέζω αρκετά αλλά έτσι πρέπει να γίνει, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ τον κόσμο, ήταν φοβερό να παίζεις μπροστά τους. Θέλαμε να ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μερικά χαμένα σουτ και λάθη στον αιφνιδιασμό. Τα διορθώσαμε, βάλαμε τις επαφές, τρέξαμε περισσότερο. Είναι πολύ σημαντικό που μέσα στο σπίτι μας κατορθώσαμε σε ολόκληρη την χρονιά να μην χάσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν ένα μάθημα για όλους μέσα και έξω από τις τέσσερις γραμμές. Το κεφάλι μέσα για τους τελικούς, δεν έχουμε χρόνο για κάτι άλλο».

Για την ξεκούραση της ομάδας: «Τα είπε και ο κύριος Σάκοτα, να υπάρχει ισορροπία. Είναι περιορισμένος ο χρόνος, δεν θα χαλούσε ο κόσμος να πηγαίναμε πίσω δύο-τρεις μέρες. Είναι απόφαση της ομοσπονδίας και θα την σεβαστούμε».


No comments