«Θα απομακρύνετε από το άθλημα, κάποιους από τους λίγους που το αγαπάνε ακόμα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Θα απομακρύνετε από το άθλημα, κάποιους από τους λίγους που το αγαπάνε ακόμα»



Με ανακοίνωση τους οι αθλητές του ανδρικού τμήματος του ΑΡΗ, εκφράζουν τα συναισθήματα τους και την οργή τους για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και συγκεκριμένα του β' υποομίλου του 4ου ομίλου με τη συμμετοχή των ομάδων της κεντρικής Μακεδονίας και της Λήμνου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

"Η ανακοίνωση αυτή , έχει σκοπό να εκφράσει τα συναισθήματα μας καθώς και την αγανάκτηση μας στο πρωτάθλημα παρωδία που λάβαμε μέρος την φετινή σεζόν.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες εξέφρασαν την οικονομική τους αδυναμία καθώς και την δυσαρέσκεια τους να συμπεριληφθεί η ομάδα της Λήμνου στο πρωτάθλημα μας και κατά συνέπεια να πραγματοποιηθεί το αντίστοιχο ταξίδι . Αρχικά αυτό δεν λήφθηκε ποτέ σοβαρά υπόψη από την αρμόδια ομοσπονδία . Ως αθλητές του Άρη ψάξαμε να βρούμε τρόπους , που αφορούσαν ακόμα και τα δικά μας εισοδήματα , και παρ΄όλ΄αυτά δεν καταφέραμε , όπως και ήταν αναμενόμενο , να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τερματίσουμε τρίτοι εξαιτίας της ολοφάνερης αλλοίωσης πρωταθλήματος , διότι η δεύτερη ομάδα έκανε επί της ουσίας μόνο μια νίκη.

Πρόκειται για μια ομάδα που στους αγωνιστικούς χώρους , ηττήθηκε από εμάς με διαφορά εννέα τερμάτων . Συνεπώς βλέπουμε ότι η ομοσπονδία ευνοεί αυτόν που έχει λεφτά και όχι αυτόν που προάγει το άθλημα . Δεν μιλάμε για κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα κύριοι αλλά για ερασιτεχνισμό . Είμαστε μια ομάδα με νεαρό μέσο όρο ηλικίας που μέσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά σε αυτή την χώρα , θέλουμε να κάνουμε το χόμπι μας . Ποίος ο λόγος να χάνουμε τα σαββατοκύριακα μας σε αφιλόξενες έδρες που μας πετούσαν ακόμα και κάδους σκουπιδιών; Που οι αθλητές μας που χρειάστηκε να κάτσουν σε κερκίδα αντίπαλης ομάδας καθώς και οι φίλοι του συλλόγου ( οικογένειες , φίλοι κτλπ. ) , δέχτηκαν φραστικές επιθέσεις ακόμα και από αντίπαλ ,ους προπονητές με σκοπό την απομάκρυνση τους από το γήπεδο; Που οι κατά πολύ πιο έμπειροι από εμάς , αντίπαλοι μας , κατά πλειοψηφία , μας αντιμετώπιζαν αντιαθλητικά μέσα στα γήπεδα πιθανώς μόνο και μόνο εξαιτίας του ιστορικού εμβλήματος που φοράμε στην φανέλα μας . Ποίος ο λόγος να τα περνάμε όλα αυτά και να χάνουμε χρόνο για ξεκούραση , για εργασία ( κατά συνέπεια και λεφτά ) , και κατά κύριο λόγο στην συγκεκριμένη ομάδα για διάβασμα.

Εμείς δεν μιλήσαμε για αυτά τόσο καιρό καθώς σεβαστήκαμε τον ιδρώτα των αντιπάλων μας. Τον δικό μας ιδρώτα όμως δεν θα τον σεβαστεί κανείς ; Η συμμετοχή μας σε ανώτερη κατηγορία δεν είναι ο απόλυτος σκοπός μας . Σκοπός μας είναι να πετυχαίνουμε τους στόχους μας , όπως είναι αυτός της συμμετοχής μας στους μπαράζ αγώνες ανόδου . Τι νόημα έχει ένα πρωτάθλημα που εξ αρχής μας έχει αφαιρέσει , όχι απλά τις ελπίδες μας για άνοδο , αλλά ακόμα και το δικαίωμα μας να έχουμε στόχους ; Τέλος , σας ζητάμε να λάβετε στα σοβαρά αυτό το κείμενο διότι κινδυνεύετε να απομακρύνετε από το άθλημα , κάποιους από τους λίγους που το αγαπάνε ακόμα . ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ ΤΟΝ ΙΔΡΏΤΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ.* Η παραπάνω ανακοίνωση εκπροσωπεί την ομόφωνη γνώμη των αθλητών της ομάδας μας ( Αλμπέντρι Γεώργιος, Γιαβρόγλου Ιωάννης, Ευστρατίου Νικόλαος, Καλιανίδης Λάζαρος, Κιούκας Γεώργιος, Λαφτσόγλου Ιωσήφ, Μαυρίδης Φιλήμων, Μεϊμαρίδης Ιωακείμ, Μολφέτας Αντώνιος, Οικονόμου Χαράλαμπος, Παπατέρπου Νικόλαος, Ρουμελιώτης Στέφανος, Τζίνεβης Χαράλαμπος, Τοπαλίδης Βασίλειος, Τσακονιάτης Άγγελος, Τσιάνος Μάρκος, Τσιρτσουρίδης Παναγιώτης, Φραγκότσης Αλέξανδρος) καθώς και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας, του κυρίου Νίκου Παπαργυρίου."

No comments