Ξεκίνησε το Πασχαλινό τουρνουά Παγκορασίδων των Ελπίδων Αμυνταίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε το Πασχαλινό τουρνουά Παγκορασίδων των Ελπίδων Αμυνταίου

Ξεκίνησε χθες στο ΔΑΚ Αμυνταίου η φάση των ομίλων του Πασχαλινού τουρνουά χάντμπολ Παγκορασίδων, που διοργανώνει το τμήμα Handball του Α.Π.Σ. «Ελπίδων» Αμυνταίου, με αρωγό τον Δήμο Αμυνταίου.

Στην πρώτη ημέρα του τουρνουά, και στον Α' όμιλο ο Ζαφειράκης Νάουσας, αν και παρουσιάστηκε με μικρό ρόστερ (9 αθλήτριες), κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, καταλαμβάνοντας αήττητος την πρωτιά στον όμιλο. Ο Μέγας Αλ. Γιαννιτσών ηττήθηκε από τον Ζαφειράκη Νάουσας με 22-18 και έτσι με 2 νίκες σε 3 αναμετρήσεις κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Η οικοδέσποινα και νεσυστατη ομάδα των Ελπίδων Αμυνταίου Α', σημείωσε μία νίκη επί της Καστοριάς με 17-16, με τις δύο ομάδες να τερματίζουν στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

Στον Β όμιλο, η ομάδα του Εθνικού Κοζάνης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέλαβε την πρώτη θέση, πετυχαίνοντας το απόλυτο (3/3), ενώ η ομάδα του Φιλώτα δεν κατάφερε στις λεπτομέρειες να προκριθεί στα ημιτελικά, καθώς ισοβάθμησε στην δεύτερη θέση με τον Φίλιππο Βέροιας, με την ομάδα της Ημαθίας να παίρνει την πρόκριση,
λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων και ενώ η μεταξύ τους αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (22-22).Η δεύτερη ομάδα των Ελπίδων αποτελούμενη από αθλήτριες της ακόλουθης ηλικιακής κατηγορίας, είχαν την ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες, που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν αγωνιστικά.

Τις αναμετρήσεις διεύθυνε, ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας και νύν Ομοσπονδιακός προπονητής Πραξιτέλης Καζαντζίδης. 

Σήμερα Τετάρτη θα διεξαχθεί η δεύτερη και τελευταία μέρα του τουρνουά, η οποία θα ξεκινήσει το πρωί (9:30) με τους χιαστί αγώνες, από τους οποίους θα προκύψουν τα ζευγάρια των αγώνων κατάταξης, με τον μεγάλο τελικό να είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 15:00.

Αξίζει να σημειωθεί Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι:
Οι Κατασκηνώσεις "ΕΛΑΙΩΝΕΣ"
Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών "ΚΟΡΥΦΗ"
Τα Παιδικά - Βαπτιστικά "PETIT"

No comments