Έπαιξαν χάντμπολ στο Καυτατζόγλειο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έπαιξαν χάντμπολ στο Καυτατζόγλειο

Δράση ανάπτυξης μέσα από το πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας
Ακόμη μία δράση ανάπτυξης για το ελληνικό χάντμπολ ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως τα τέλη της σχολικής χρονιάς, καθώς το άθλημα συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Αθλούμαι - Συμμετέχω - Εκφράζομαι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο».
Στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου στήθηκαν δύο γήπεδα χάντμπολ από τους αναπτυξιακούς προπονητές της ΟΧΕ για τους μαθητές δημοτικών και γυμνασίων της Θεσσαλονίκης που επισκέφθηκαν σήμερα το στάδιο. Η συγκεκριμένη δράση, που περιλαμβάνει γνωριμία και με άλλα αθλήματα, θα επαναλαμβάνεται για το χάντμπολ κάθε Παρασκευή έως τα μέσα Ιουνίου. Συνολικά, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν 5.000 μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Στους μαθητές και στις μαθήτριες διανέμεται ενημερωτικό υλικό για τις ακαδημίες που καλλιεργούν το χάντμπολ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τη μεγάλη γιορτή «Thesshand 2018» που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου στην πλατεία Αριστοτέλους με έξι γήπεδα για street handball.
Οι προετοιμασίες της σημερινής ημέρας πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη του προέδρου της επιστημονικής επιτροπής της ΟΧΕ Χρήστου Κοτζαμανίδη και του προέδρου της ΕΣΧΘ και της επιτροπής ανάπτυξης, Δημήτρη Σαουλίδη. Οι προπονητές Θανάσης Καρακεχαγιάς, Στέλιος Σεϊρεκίδης, Δημήτρης Μασλαρινός, Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης, Γιάννης Μπιζέτας, Χρήστος Τζουβάρας και ο προπονητής της Εθνικής παίδων Νίκος Γεωργιάδης εξήγησαν στους μαθητές τους κανονισμούς, τους μίλησαν για το άθλημα και οργάνωσαν τους αγώνες.

No comments