Όλα για όλα η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όλα για όλα η ΑΕΚ



Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία 30 ωρών, η ΑΕΚ έφτασε στη Φουνσάλ αργά χθες το βράδυ της Παρασκευής και σήμερα Σάββατο στις 20:30 θα αντιμετωπίσει την Μαδέιρα στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης στο Τσάλεντζ Καπ.
Η ελληνική ομάδα θέλει το θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην παρακάτω διεύθυνση:
 Η αποστολή των κιτρινόμαυρων, υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία αφού παρέμεινε «εγκλωβισμένη» λόγω κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας. Η πτήση αργά το βράδυ της Πέμπτης για Μαδέιρα ακυρώθηκε με αποτέλεσμα η αποστολή να κοιμηθεί στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας και μάλιστα σε …ξαπλώστρες καθώς  στο αεροδρόμιο επικρατούσε πανικός με τις ακυρωμένες πτήσεις. Στις τάξεις της ΑΕΚ έχουν πολλά παράπονα καθώς η εξυπηρέτηση των ανθρώπων του αεροδρομίου ήταν πραγματικά τραγική αναγκάζοντας την ομάδα να ζήσει μια δυσάρεστη εμπειρία και μάλιστα πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.


No comments