Α2 το Καματερό ή μπαράζ με Δράμα; Τα δυο σενάρια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 το Καματερό ή μπαράζ με Δράμα; Τα δυο σενάρια

Μετά τη μη συμμετοχή του Καματερού στον αγώνα με τον Φοίβο, όλα είναι ανοιχτά για την δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Πανελλήνιο στην Α2 ανδρών.

Στο κεφάλαιο ΙΑ της γενικής προκήρυξης των πρωταθλημάτων αναφέρεται ότι, «σωματείο που δεν προσέρχεται να αγωνιστεί ή αποχωρεί εγγράφως, εφόσον είναι αγώνας κατάταξης, play off, μπαράζ ή οποιασδήποτε φάσης μετά την κανονική περίοδο, τιμωρείται με μηδενισμό και αποκλείεται από τη συνέχεια των αγώνων, ενώ αφαιρούνται και δύο βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα».

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Κι αυτό γιατί οι αγώνες του Καματερού με τον Φοίβο, σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη της Handball Premier, αναφέρονται στη Β Φάση του πρωταθλήματος για το ζευγάρι 9-10, με τον ηττημένο να προχωρά στη Γ Φάση, σε σειρά αγώνων με τη Δράμα 86 που ήταν 11η.

Η ΔΕΠ πλέον έχει την καυτή πατάτα αφού θα κληθεί να ερμηνεύσει αν η έννοια «συνέχεια των αγώνων», είναι ίδια με την έννοια «συνέχεια του πρωταθλήματος» το οποίο λήγει με τους αγωνες της Γ φάσης, με την απόφαση να είναι δύσκολη αφού έχει έννομο συμφέρον και η ομάδα της Δράμας. Η απόφαση της όμως θα είναι πολύ πιο εύκολη, αν στο Καματερό έχουν ήδη αποφασίσει ότι δεν επιθυμούν τη συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία την επόμενη χρονιά.

1 comment

Anonymous said...

Αρτα,Ντροπη,Κκαταντια,μάλλον τελειωνει κι αυτη του χρονου.ΚΑΜΑΤΕΡΟ,πώς η γυναικεία συνεχίζει; αυτές πληρώνονται κι οι άντρες όχι??