Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της νίκης του Ολυμπιακού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της νίκης του Ολυμπιακού

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο εύκολο παιχνίδι. Είχαμε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος δώσαμε χρόνο σε όλα τα παιδιά. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήταν περισσότερος από κάθε άλλη φορά και μας έδωσε την ώθηση για την νίκη».

Ο Γρηγόρης Σανίκης δήλωσε τα εξής: «Το περιμέναμε πιο δύσκολο το σημερινό παιχνίδι. Ήταν
αναμενόμενο όμως το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Ήμασταν πολύ καλοί σε όλα τα επίπεδα και η ΑΕΚ δεν ήταν σε καλή μέρα. Από κει και πέρα η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων ήταν η πρόκριση που ήρθε. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες αλλά εμείς ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, το θέλαμε περισσότερο, είμαστε πιο έμπειρη ομάδα και είχαμε την στήριξη του κόσμου μας που σήμερα έδωσε βροντερό παρόν».

Ο Δημήτρης Τζηράς δήλωσε: «Ήταν μια σπουδαία νίκη μπροστά σε ένα εντυπωσιακό και θερμό κοινό. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας που ήταν σήμερα στο πλευρό μας. Δείξαμε από την αρχή ποιες είναι οι διαθέσεις μας. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και πήραμε μια πανάξια πρόκριση. Πιστεύω ότι αν αυτή η ομάδα συνεχίσει να παίζει έτσι δεν έχει να φοβάται τίποτα στη συνέχεια. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά γιατί έχουμε ακόμα πολύ δρόμο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σήμερα το παιχνίδι κρίθηκε σίγουρα στην πολύ σκληρή μας άμυνα. Φαινόμασταν ανίκητοι κάποιες στιγμές του παιχνιδιού και όταν παίζεις τέτοια άμυνα είναι αδύνατο να χάσεις τέτοιο παιχνίδι».

No comments