Αλβανός: «Θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός: «Θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο»

Ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη από την Έδεσσα και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Με αφορμή την επικράτηση κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας, με την οποία συνεχίστηκε το δύσκολο πρόγραμμα ο Αλέξανδρος Αλβανός έκανε τον μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα.  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Αλβανού στο osfp.gr

Για τη νίκη στην έδρα του Αερωπού Έδεσσα: «Ήταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι παρόλα αυτά ξέραμε ότι είμαστε το
φαβορί για την επικράτηση. Ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το παιχνίδι και ήταν θέμα χρόνου το πότε θα πάρουμε μια ικανοποιητική διαφορά ώστε να πάρουμε στο τέλος μια άνετη νίκη».

Για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού: «Ήταν πολύ σημαντικό και για κάθε αθλητή είναι επιπλέον κίνητρο να παίζει σε γεμάτα γήπεδα. Δίνει και μεγαλύτερη αίγλη στο άθλημά μας και σίγουρα είναι κάτι το οποίο θέλουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει βγει χωρίς απώλειες: «Παραμένουν άλλα τρία παιχνίδια για τη λήξη του πρώτου γύρου όπου έχουμε δυο ομάδες μέσα στην έδρα μας και την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Δούκα και θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο και στη διακοπή να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να φανούμε έτοιμοι στη δύσκολη πορεία που ακολουθεί».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Μέρα με τη μέρα η ομάδα φαίνεται ολοένα και πιο έτοιμη με περισσότερες λύσεις και τα παιδιά να παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να έχουμε μια πολύ δυνατά με πολλές επιλογές. Σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια στο να γίνουμε ακόμα καλύτεροι αλλά είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο καθώς έχουμε αντιμετωπίσει τις ανταγωνιστικές ομάδες εκτός έδρας και έχουμε πάρει θετικό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να επαναπαυτούμε και στην έδρα μας τα παιχνίδια αυτά θα είναι ντέρμπι και πάνω σε αυτή τη λογική θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

No comments