Μεγάλη επιτυχία στο Panorama street 2017 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη επιτυχία στο Panorama street 2017


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το τουρνουά street-handball της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Το Panorama Street που συμπλήρωσε 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη έγινε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο 2ο Δημοτικό σχολείο του Πανοράματος και 100 παιδιά 6-12 ετών διασκέδασαν παίζοντας στους ρυθμούς της μουσικής. Αγόρια και κορίτσια από την Α΄ έως Στ΄ δημοτικού έκαναν τις ομάδες τους και γέμισαν με κέφι και ενθουσιασμό και τα 4 γήπεδα της εκδήλωσης. Το event που διήρκεσε 2 ώρες, παρακολούθησε και πλήθος κόσμου, γονείς φίλοι που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να περάσουν ένα ηλιόλουστο πρωινό στο σχολείο. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν απολαυστική και προκάλεσε το ενδιαφέρον των γονιών για τη δραστηριότητα των τμημάτων υποδομής της ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Το καινούργιο στοιχείο αυτής της χρονιάς ήταν οι δραστηριότητες του τμήματος Kid Fit που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μικρών φίλων του αθλητισμού!

Η εκδήλωση που ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα Be Active έγινε υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης και στηρίχθηκε από την ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος κ. Σαουλίδης και τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ κ. Τσαχουρίδης και κ. Τσαντίλα.

Οι οργανωτικοί υπεύθυνοι του τουρνουά κ. Χριστοδουλίδης Τριαντάφυλλος και κ. Μπουντούλα Εύη πέτυχαν την καθ’ όλα άψογη διεξαγωγή μιας πραγματικής γιορτής του χάντμπολ. Τη διοργάνωση στήριξαν οι αθλήτριες/ές της ΑΕΠ Χριστοδουλίδου Ελευθερία και Σπανού Αλεξία (που φοίτησαν σε αυτό το σχολείο), Χαριτάκη Δέσποινα, Αναστασιάδου Νατάσα, Γκαμπούρα Μαρία, Κουκλοτίδου Ελευθερία και Κουκλοτίδης Μπάμπης. Την πολύ επιτυχημένη δραστηριότητα του Kid Fit οργάνωσαν και υλοποίησαν οι νέες προπονήτριες της ΑΕΠ Αμανατίδου Ζωή και Αργυροπούλου Πένυ. Πολύτιμη ήταν η συμβολή του κ. Κανσίζογλου Αλέξανδρου σαν animator στην ηχητική κάλυψη του event. Τα δώρα των διαγωνισμών πρόσφερε το κατάστημα αθλητικών ειδών NESPO.

No comments