Με στόχο την πρόκριση στα playoffs του Παγκοσμίου ξεκινά την προετοιμασία της η ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με στόχο την πρόκριση στα playoffs του Παγκοσμίου ξεκινά την προετοιμασία της η ανδρών

Από σήμερα έως και τις 24 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019.

Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί σήμερα στις 18:00 στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ. Στις 22 Οκτωβρίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μεταβεί στο Λουξεμβούργο για διεθνές φιλικό (19:30), ενώ στις 23 του μήνα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, την οποία και θα αντιμετωπίσει στο
Ρότερνταμ την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 20:30.

Την Πέμπτη 26 του μηνός, η ελληνική ομάδα, θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου και θα προετοιμαστεί για τον αγώνα κόντρα στην Τουρκία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου (19:00) στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γραμματικός κάλεσε για την προετοιμασία τους παρακάτω αθλητές: Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης, Κανδύλας, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Δομπρής, Συγγάρης (ΑΕΚ), Αραπακόπουλος, Μωραϊτης (ΑΣΕ Δούκα), Γουργούμης, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Μούγιτς (Διομήδης Άργους), Μάλλιος (Μπούρσα- Τουρκία), Παπαδόπουλος (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).
Στο Λουξεμβούργο θα ενσωματωθούν και οι Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Λοίζος (Κέρχενγκ- Λουξεμβούργο), Χερουβείμ (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

No comments