Με 21 ομάδες ξεκινάει το κύπελλο ανδρών - Ο δρόμος για το φάιναλ φορ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με 21 ομάδες ξεκινάει το κύπελλο ανδρών - Ο δρόμος για το φάιναλ φορ

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΟΧΕ η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών περιόδου 2017-2018.

Στη φετινή διοργάνωση δήλωσαν και θα συμμετέχουν τα παρακάτω 21 σωματεία: ΑΕΚ, Αερωπός Έδεσσας, Αρίων Πτολεμαΐδας, Αρχέλαος Κατερίνης, ΕΣΝ Βριλήσσια, Διομήδης Άργους, ΑΣΕ Δούκα, Ζαφειράκης Νάουσας, ΟΦΝ Ιωνίας, ΓΑΣ Κιλκίς, ΓΑΣ Καματερού, Μακεδονικός, ΑΟ Νηρεύς, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, Πανελλήνιος, ΠΑΟΚ, Πρωτέας Άρτας, Φαίακας Κέρκυρας, Φίλιππος Βέροιας, Φοίβος Συκεών και ΧΑΝΘ.

Η κλήρωση για τον 1ο και 2ο γύρο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΟΧΕ. Η κλήρωση για τον 3ο γύρο (προημιτελικά) και για το final-4 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00.

Σε όλες τις φάσεις (πλην του Final 4) σε περίπτωση που κληρωθεί ομάδα της Handball Premier να αγωνιστεί με ομάδα της Α2 Ανδρών ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της Α2 ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής:

1ος γύρος: Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 (σύνολο αγώνων 5)
Οι 21 ομάδες - 11 της Handball Premier και 10 της Α2 Εθνικής Ανδρών - μετά από κλήρωση θα σχηματίσουν 5 ζευγάρια και θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Οι 5 νικήτριες ομάδες των αγώνων μαζί με τις 11 ομάδες που θα περάσουν άνευ αγώνος (by) προκρίνονται στον 2ο γύρο.

2ος γύρος: Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 (σύνολο αγώνων 8)
Οι 5 νικήτριες ομάδες μαζί με τις 11 ομάδες άνευ αγώνος που προκρίθηκαν από τον 1ο γύρο μετά από κλήρωση θα σχηματίσουν 8 ζευγάρια και θα αγωνιστούν μεταξύ τους . Οι νικήτριες ομάδες των αγώνων αυτών προκρίνονται για τον 3o γύρο.

3ος γύρος: Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 (σύνολο αγώνων 4)
Οι νικήτριες ομάδες των αγώνων του 2ου γύρου θα σχηματίσουν 4 ζευγάρια και θα αγωνιστούν μεταξύ τους . Οι 4 νικήτριες ομάδες των αγώνων αυτών προκρίνονται για το Final 4

Final 4: 17-18 Μαρτίου 2018

-Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή και δεν συμμετάσχουν, παραιτηθούν ή αποχωρήσουν (ως μη συμμετοχή νοείται και η προσέλευση ομάδας να αγωνιστεί με μειωμένη, κάτω του επιτρεπόμενου ορίου σύνθεση αθλητών) θα υπόκεινται εκτός από τις αγωνιστικές και στις κάτωθι κυρώσεις:
α) Αποκλεισμό από την διοργάνωση της επόμενης περιόδου
β) χρηματικό πρόστιμο 3.000€

-Σε οποιαδήποτε φάση ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα στον επόμενο γύρο λόγω της κλήρωσης, δε δικαιούται να προκριθεί σε επόμενη κλήρωση άνευ αγώνα ξανά.

No comments