Πραγματοποιήθηκε η πρώτη της ΑΕΚ. Δηλώσεις (φωτό-βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη της ΑΕΚ. Δηλώσεις (φωτό-βίντεο)

Με όνειρα και πολλές φιλοδοξίες ξεκίνησε σήμερα η σεζόν για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η «Ένωση» πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ με τον προπονητή Νίκο Γραμματικό να υποδέχεται παλιούς και νέους παίκτες στέλνοντας το μήνυμα για τη σεζόν που ακολουθεί. «Πολύ δουλειά, επιμονή και προσπάθεια από όλους για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της». Από το πλευρό της ομάδας δεν θα μπορούσε να λείπει ο διοικητικός υπεύθυνος και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής,, Σταμάτης Παπασταμάτης ο οποίος στηρίζει έμπρακτα την μεγάλη επένδυση που γίνεται από πέρυσι στο τμήμα.

Ο κ. Παπασταμάτης ευχήθηκε από την μεριά του καλή σεζόν στους παίκτες με υγεία τονίζοντας πως
η διοίκηση θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε ότι χρειαστούν. Παρόλα αυτά τόνισε πως περιμένει από όλους να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αρμόζει. «Είστε σε μια μεγάλη ομάδα και σαν οικογένεια θέλω να λύνουμε όλα τα θέματα που θα προκύψουν. Σας εύχομαι καλή χρονιά και αυτό που θέλω από όλους είναι πάντα να δίνετε το καλύτερο για την ομάδα».

Από την σημερινή πρώτη απουσίαζε μόνο ο Μάλικ Χόγκας ο οποίος έχει εξασφαλίσει σχετική άδεια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες, παλιοί και νέοι. Το κλίμα από την πρώτη ημέρα φάνηκε εξαιρετικό με τους πιο παλιούς να καλωσορίζουν τους νέους τους συμπαίκτες. Πριν την προπόνηση ο προπονητής, Νίκος Γραμματικός ενημέρωσε τους παίκτες για το πρόγραμμα των προπονήσεων των επόμενων ημερών. Το πρωί 07:00 θα προπονούνται στον στίβο “γράφοντας” χλμ και το απόγευμα 19:00-21:00 στο κλειστό. Το Σάββατο η προπόνηση θα διεξάγεται 18:00-20:00 με την Κυριακή να έχουμε ξεκούραση.

Ο Νίκος Γραμματικός ανέλαβε φέτος την τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ έχοντας ένα δύσκολο έργο μπροστά του, να «χτίσει» μια νέα ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει και νέο συνεργάτη καθώς βοηθός του θα είναι ο Ανδρέας Τρουπής ένας ακόμη άνθρωπος του χάντμπολ. Ο Τρουπής υπήρξε μέλος της Εθνικής που κατέκτησε την 6η θέση στους Ολυμπιακούς του 2004 ενώ είχε και μια πλούσια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στα στατιστικά θα είναι η Ράνια Καραγιάννη που παραμένει και στις ακαδημίες ενώ φυσιοθεραπευτές οι Παύλος Καλαβάζης και Χρήστος Πότσης. Αναλυτικά το προπονητικό team: Νίκος Γραμματικός, Ανδρέας Τρουπής, Ράνια Καραγιάννη, Παύλος Καλαβάζης, Χρήστος Πότσης.

Πηγή enwsi.gr
















No comments