EHF: Δύσκολα για Ολυμπιακό, Δούκα. Χαμόγελα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

EHF: Δύσκολα για Ολυμπιακό, Δούκα. Χαμόγελα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) ανακοίνωσε χθες τον καταρτισμό του προγράμματος και τα γκρουπ δυναμικότητας των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο EHF και EHF Challenge Cup σε άνδρες και γυναίκες. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν έξι ομάδες. Στους άνδρες Ολυμπιακός, ΑΣΕ Δούκα στο EHF Cup ενω οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο EHF Challenge Cup. Ανιστοιχα στις γυναίκες ο ΟΦ Νέας Ιωνίας EHF Cup και ΠΑΟΚ EHF Challenge Cup. Όλες οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 στην Βιέννη.

Στο EHF Cup των Ανδρών ο Ολυμπιακός συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των
ισχυρών του 1ου γύρου της διοργάνωσης, ενώ ο ΑΣΕ Δούκα στον ίδιο γύρο στους αδύνατους. Και οι δυο ομάδες θα χρειαστούν την τύχη για να αποφύγουν ισχυρούς αντιπάλους που περιλαμβάνονται και στα δυο γκρούπ δυναμικότητας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 2/3 και 9/10 Σεπτεμβρίου 2017.

Στο Challenge Cup Ανδρών η ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των ισχυρών του τρίτου γύρου 3 γύρου (32) και ο ΠΑΟΚ στο γκρούπ των ισχυρών του 2ου γύρου (48). Οι αγώνες του ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν 7/8 και 14/15 Οκτωβρίου 2017, ενω η ΑΕΚ θα μπεί στουςε αγώνες 18/19 και 25/26 Νοεμβρίου 2017. Όπως φαίνεται από τους πίνακες που έδωσε στη δημοσιότητα η EHF, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν σοβαρές πιθανότητες να προχωρήσουν μακριά στη διοργάνωση.

Στο EHF Cup Γυναικών η πρωταθλήτρια Ελλάδας Νέα Ιωνία τοποθετήθηκε στο γκρουπ των αδυνάτων στον 1ο γύρο της διοργάνωσης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 9/10 και 16/17 Σεπτεμβρίου 2017. Στο Challenge Cup γυναικών ο ΠΑΟΚ διατηρεί καλές πιθανότητες διάκρισης, αφού συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των ισχυρών του τρίτου γύρου 3 γύρου (32), με τους αγώνες του να προσδιορίζονται για τις 11/12 και 18/19 Νοεμβρίου 2017

Αναλυτικά οι αντίπαλοι:
EHF Cup: Ολυμπιακός, ΑΣΕ Δούκα
EHF Challenge Cup: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ
EHF Cup Women: Νεα Ιωνία
EHF Challenge Cup Women: ΠΑΟΚ 

No comments