Τελευταία νέα

Παραμένει στην ΑΕΚ και ο Συγγάρης

Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» συναντήθηκε χθες με την γενική γραμματέα Σοφία Κάσκαρη και αφού διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες έδωσαν τα χέρια για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Συγγάρης πέρυσι σήκωσε το βάρος κάτω από τα δοκάρια μαζί με τον Γιάννη Αντωνιάδη ενώ τη νέα χρονιά θα υπάρχει και ο Ραντούλε Ραντούλοβιτς με την «Ένωση» να δυναμώνει σημαντικά στο τέρμα. Αυτή θα είναι η 7η χρονιά που ο Συγγάρης θα αγωνιστεί συνολικά με την φανέλα της ΑΕΚ ενώ δύο χρόνια ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός σε άλλες ομάδες.

Ο Συγγάρης μίλησε στο enwsi.gr για την ανανέωση της συνεργασίας του με
την ΑΕΚ σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος για το ότι θα συνεχίσω στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Είχαμε μια ιδιαίτερα καλή χρονιά με την ομάδα πετυχαίνοντας σε ικανοποιητικό βαθμό τους στόχους μας αγωνιστικά. Η διοίκηση έδειξε ότι η ομάδα ήθελε να πρωταγωνιστεί και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση είχαμε μια εξίσου καλή συνεργασία, οπότε δεν έβλεπα το λόγο να μη συνεχίσω στην ομάδα και στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στους τίτλους.»

Όσον αφορά τη νέα χρονιά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ σχολίασε: «Νομίζω ότι μετά την περσινή χρονιά όπου η ομάδα έδειξε ότι επανέρχεται σε τροχιά πρωταθλητισμού, φέτος πρέπει να κοιτάξουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα και προκριθούμε στους τελικούς τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου. Με τα παιδιά που έχουμε μείνει στην ομάδα από πέρσι και σε συνδυασμό με αυτά που ήρθαν φέτος, το ρόρτερ δείχνει ότι θα είμαστε ένα πλήρως ανταγωνιστικό σύνολο, έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.»

No comments