Ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά παλαιμάχων στην Αλεξανδρούπολη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά παλαιμάχων στην Αλεξανδρούπολη

Ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά με απόλυτη επιτυχία το διεθνές τουρνουά παλαιμάχων handball με την ονομασία ‘’WORRIOR CUP’’ το οποίο διεξήχθη στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στις 9-10-11 Ιουνίου 2017 με την συμμετοχή πέντε ομάδων . Αλεξανδρούπολη , Δράμα , Κιλκίς , Varna Βουλγαρίας , KAL Τουρκίας που δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο αλλά και έξω από αυτόν .

Σε όλα τα παιχνίδια περίσσευε το πάθος , η αγωνιστική ένταση , το fair play και δείξανε γιατί το handball είναι
το εντυπωσιακότερο άθλημα στον κόσμο . Διεξήχθη ένα μίνι πρωτάθλημα όπου όλες οι ομάδες παίξανε μεταξύ τους και η τελική κατάταξη ήταν η εξής :

1. VARNA Βουλγαρία
2. ΚΙΛΚΙΣ
3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
4. ΔΡΑΜΑ
5. KAL Τουρκία

Όλοι οι παίκτες και οι συνοδοί αγκαλιασμένοι στο τέλος της διοργάνωσης δώσανε ραντεβού για την επόμενη χρονιά με την ελπίδα να υπάρχουν περισσότερες ομάδες από την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη .
Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες και συνοδούς των ομάδων που στηρίξανε το τουρνουά και υποσχόμαστε ένα ακόμα καλύτερο για την επόμενη χρονιά .


Υ.Γ. Την διοργάνωση του τουρνουά ανέλαβε και ολοκλήρωσε η ομάδα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολη χωρίς ΚΑΜΙΑ ( ούτε οικονομική, ούτε ηθική) βοήθεια από την Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία έλαμψε δια της απουσίας της από όλη την διοργάνωση


Πηγή: Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

No comments