Με Βαλαβάνη και του χρόνου η Δράμα 86. Βραβεύτηκε ο Αδάμ Παπαδόπουλος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Βαλαβάνη και του χρόνου η Δράμα 86. Βραβεύτηκε ο Αδάμ Παπαδόπουλος


Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Χιλιώτης Δράμα 1986 ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Βαλαβάνη. Ένας προπονητής με τον οποίο τελείωσε την χρονιά η ομάδα, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και την πολύ καλή βαθμολογική της θέση.

Η ομάδα προχώρησε και σε πολλές ανανεώσεις, με όλο τον βασικό κορμό να παραμένει στην ομάδα. Επίσης την ανδρική ομάδα θα πλαισιώσουν και 6 παίδες από τα τμήματα υποδομής (πάγια πολιτική του συλλόγου) ενώ είναι προ των πυλών και 2 πολύ σημαντικές προσθήκες.

Μεγάλη επιτυχία ο χορός του συλλόγου
Το προηγούμενο Σάββατο η ομάδα είχε τον καθιερωμένο ετήσιο χορό της σε γνωστό κέντρο της πόλης με 250 φίλους της ομάδας να δίνουν το παρών σε μια πολύ όμορφη και γεμάτο εκπλήξεις βραδιά.

Σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά του συλλόγου βραβεύτηκαν όλοι οι αριστούχοι μαθητές της ομάδας, η 1ηπροαγωνιστικη ομάδα κολύμβησης και συγχρονισμένης κολύμβησης του συλλόγου.

Τιμήθηκαν επίσης: Ο Σάκης Βαλαβάνης που φέτος ήταν ο προπονητής της ομάδας που φέτος σταμάτησε σαν αθλητής. Τιμήθηκε και ο Δημήτρης Νέλκος που φέτος σταμάτησε και αυτός να αγωνίζεται μετά από σχεδόν 30 χρόνια στα παρκέ, όπως ανακοίνωσε την τελευταία αγωνιστική στην συνέντευξη τύπου σε ένα κλίμα με έντονα συναισθήματα. Τιμήθηκε ο Σάββας Δεμερτζίδης για την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο και ο υπέρ μαραθωνοδρόμος βουνού Ultra Trail Παπαδόπουλος Μιχάλης.

Τέλος σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα βραβεύτηκε και ο Αδάμ Παπαδόπουλος, ένας αθλητής ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γερμανίας το κορυφαίο του κόσμου και εξασφάλισε με τις εμφανίσεις του τριετές συμβόλαιο στην Hidelsheim. Ένας αθλητής που ανδρώθηκε στην ομάδα, βγήκε από τα σπλάχνα της δουλεύοντας σε αυτήν μια δεκαετία και αποτελεί διαφήμιση για τον σύλλογο, για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην παραγωγή αθλητών υψηλού επιπέδου. Σειρά στον επόμενο χορό θα έχει ο Σάββας Σάββας που απουσίαζε στην Γερμανία και αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με τον Αδάμ Παπαδόπουλο.


No comments