Α2 ανδρών: Αγκαλιά με την τετράδα η Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Αγκαλιά με την τετράδα η Δράμα

Ακόμη πιο κοντά στο βασικό στόχο για είσοδο της στην πρώτη 4αδα του 2ου ομίλου της Α2 ανδρών, βρέθηκε η Δράμα ’86. Παρουσία 700 και πλέον φιλάθλων μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, η δραμινή ομάδα κέρδισε δίκαια 27-23 τον 2ο της βαθμολογίας Αρχέλαο, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε στο πρώτο μέρος όπου η δραμινή ομάδα με καταπληκτική άμυνα (δέχθηκε μόλις 9 γκολ), και σκόρερ στον αιφνιδιασμό τον Χαϊτίδη, προηγήθηκε 16-9 και πήρε «μαξιλαράκι» ασφαλείας για την συνέχεια του ματς. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι
προσπάθησαν να επανέλθουν, μείωσαν 3 φορές στα 3 γκολ και στο 22-20 λίγο πριν το φινάλε.

Η απόκρουση του Τσεπίδη στο πέναλτι του Τριανταφύλλου και τα κρίσιμα γκολ από Κώστα Θωμίδη και Αλέξανδρο Ιακωβίδη, έφεραν και πάλι σε θέση ισχύος την δραμινή ομάδα που πήρε πολύ ενέργεια από τους φιλάθλους που δεν σταμάτησαν στιγμή να την ενισχύουν.

ΔΡΑΜΑ 86 - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 27-23

ΔΡΑΜΑ ’86 (Αθανάσιος Βαλαβάνης): Τσεπίδης, Παπάζογλου, Γκαμώτσος, Παράσχου, Θωμίδης 6, Κοβογλανίδης, Κουρουτζίδης 1, Χαϊτίδης 8, Κοτσαμαρίκογλου 3, Βάκκας 1, Κουρτίδης 3, Ιακωβίδης 5, Τσιτσίγκος, Φραγκούλης, Γιαννακόπουλος, Τρουμπούκης.

 ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ(Σωκράτης Σκούφας): Κοσμίδης Βασίλης, Κοσμίδης Ηρακλής, Τριανταφύλλου 9, Ξεφτέρης, Σαϊδές, Δράντζιος, Ζώνης 1, Ράπτης, Εγγλέζος 2, Ρανγκέλοβιτς 4, Θυμιόπουλος, Χαραμπίδης, Τσάβες, Παπανάκος, Καϊμακάμης, Ράντος 7.
Διαιτητές: Δελόγλου – Θεοδοσίου

Πηγή http://sportdrama.gr

No comments