Ζαμπούνης: "Φαβορί ο ΙΕΚ Ξυνή. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζαμπούνης: "Φαβορί ο ΙΕΚ Ξυνή. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα"

Το πρωτάθλημα της Handball Premier επαναρχίζει μετά από μια εβδομάδα διακοπής με τον ΑΣΕ Δούκα να έχει μπροστά του ένα σούπερ ντέρμπι, μιας και το Σάββατο (12/11) στις 18.30 το απόγευμα αναμετράται στη Νέα Ιωνία με αντίπαλο τον ΙΕΚ Ξυνή Δικέα.

Οι δύο ομάδες φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς μετρούν από μια ήττα στο πρωτάθλημα, με τους παίκτες του Γιώργου Κρανάκη να γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, όμως να δηλώνουν αποφασισμένοι για να παλέψουν μέχρι τέλους για το «διπλό». Αυτό άλλωστε ξεκαθαρίζει και στις δηλώσεις του ο εξτρέμ του ΑΣΕ Δούκα, Στάθης Ζαμπούνης, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Δικέα.

Ο έμπειρος αθλητής τόνισε ότι ο αντίπαλος τους είναι το φαβορί για τη νίκη όμως οι «μπλε» με
«όπλο» την άμυνα τους θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες της νίκης που τους αναλογούν. «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς όπου θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Ο Δικέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του και σίγουρα θεωρείται το φαβορί για τη νίκη στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Έμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί στην άμυνα για να καταφέρουμε να αλλάξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού».

Όσο για τα στοιχεία τα οποία θα καθορίσουν το νικητή στο ντέρμπι ανάμεσα στον Δικέα και τον ΑΣΕ Δούκα, ο Στάθης Ζαμπούνης επεσήμανε: «Η συγκέντρωση και η μαχητικότητα είναι δύο σημαντικά στοιχεία σε ένα τέτοιο παιχνίδι που μόνο ντέρμπι μπορεί να χαρακτηριστεί. Όποια ομάδα έχει πάθος στο παιχνίδι της και παραμείνει προσηλωμένη για εξήντα λεπτά πιστεύω ότι θα έχει και τον πρώτο λόγο».

Ο τερφατοφύλακας του Δούκα Δημήτρης Μπραουδάκης είπε: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο. Έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε τις απουσίες. Θα κριθεί στην άμυνα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση 60 λεπτά. Σίγουρα σε σχέση με τα ντέρμπι κόντρα σε ΠΑΟΚ και Διομήδη, είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και σαφέστατα έχουμε λιγότερα προβλήματα απουσιών. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και πιστεύω ότι δύσκολα θα ξεφύγει κάποια ομάδα έως το τέλος του πρώτου γύρου».

No comments